Khloe Kardashian: Το ξέσπασμά της για τον Lamar στο Twitter

Khloe Kardashian: Το ξέσπασμά της για τον Lamar στο Twitter
H Khloe Kardashian -όπως και οι διάσημες αδερφές της -είναι expert όσον αφορά στα social media και το πώς παρουσιάζει τον εαυτό της είτε πρόκειται για ένα απλό post στο Twitter ή για μια φωτογραφία της στο Instagram. Κάποιες φορές, όμως, φαίνεται ότι η ευγένεια που επιδεικνύει όταν απαντάει στα χιλιάδες σχόλια που δέχεται καθημερινά φτάνει στα όριά της.

Η διάσημη σταρ δεν μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία της, όταν κάποιοι followers της στο Twitter την κατηγόρησαν για ‘απιστία’ απέναντι στον Lamar, αφού ενώ εκείνος βρισκόταν στο νοσοκομείο εκείνη περνούσε χρόνο και με τον James Harden. Η Khloe που στάθηκε στο πλευρό του αθλητή από την πρώτη στιγμή, αισθάνθηκε αδικημένη όταν κάποιοι θεώρησαν ότι δεν έμεινε πιστή στους όρκους αγάπης και αφοσίωσης που είχε δώσει στον Lamar την μέρα του γάμου τους.

«Δεν μπορείς να είσαι με τον Harden και να είσαι ακόμα παντρεμένη. Πρέπει να διαλέξεις» έγραψε κάποιος, ενώ σε κάποιο άλλο σχόλιο κάποιος ανέφερε ότι «στην ασθένεια και στην υγεία μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος. Συμφωνώ πρέπει να διαλέξει». Η απάντηση της Khloe ήταν αποστομωτική: «Το διαζύγιο προχωράει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είμαι εκεί στην ασθένεια και στην υγεία. Το έχω αποδείξει» έγραψε, αλλά λίγο αργότερα ξέσπασε λέγοντας: «Αυτά θα έπρεπε να τα πείτε σε εκείνον τον άντρα που καταπάτησε όλους τους όρκους που δώσαμε. Να κρίνετε τους εαυτούς σας!».

Η Khloe που πριν λίγες μέρες ακύρωσε την περιοδεία της για την προώθηση του νέου της βιβλίο εξαιτίας μιας μόλυνσης που κόλλησε στο νοσοκομείο όπου επισκεπτόταν τον Lamar, θέλησε να δικαιολογήσει το ξέσπασμά της γράφοντας ότι «τα παυσίπονα και το tweeting δεν είναι μάλλον ο καλύτερος συνδυασμός!»

joytv.gr

 
TAGS