Κώστας Βουτσάς: Στο γυμναστήριο με την γυναίκα της ζωής του!

Κώστας Βουτσάς: Στο γυμναστήριο με την γυναίκα της ζωής του!
Από το περιοδικό ΥOU και τον Γιώργο Μπέζα.

Είναι πάντα ευδιάθετος, χαμογελαστός, ένα μικρό παιδί που από το πρώτο φως της μέρας βρίσκεται στο πόδι, αφού του αρέσει να κάνει συνεχώς πράγματα. Ο φωτογραφικός φακός του YOU “τσάκωσε” τον αγαπημένο ηθοποιό Κώστα Βουτσά στο γυμναστήριο “Βody Care Ladies” που πηγαίνει η σύντροφός του Aλίκη Κατσαβού, και ο ίδιος γυμνάζεται μαζί της δύο φορές την εβδομάδα.

_DSC3435

Τον τελευταίο καιρό ο 83χρονος ηθοποιός προσέχει πολύ τη διατροφή του και έχει καταφέρει να χάσει 8 κιλά, σε συνδυασμό με την άσκηση. “Πρέπει να είμαι σε φόρμα”, λέει με χιούμορ ο αιώνιος έφηβος και με πείσμα για τη ζωή κατορθώνει να βάζει τα γυαλιά σε όλους! “Δεν μου αρέσει να κάθομαι στο σπίτι ούτε να κάνω τον συνταξιούχο”, έχει δηλώσει στο YOU, συμπληρώνοντας: “Από το πρωί παίρνω τις βιταμίνες μου και ξεκινάω τη μέρα μου με κέφι και χαμόγελο. Ακόμα κι αν δεν έχω διάθεση, την βρίσκω”, επισημαίνει κάνοντας μαθήματα ζωής σε όλους μας.

_DSC3408

Αυτή την περίοδο βρίσκεται στη θεατρική παράσταση “Σμύρνη μου αγαπημένη” αλλά και τα πρωινά στο έργο που παίζει και σκηνοθετεί μαζί με τη γυναίκα της ζωής του “Ένας στρογγυλοκέφαλος στην χώρα των μυτεροκέφαλων”, που πραγματεύεται το επίκαιρο θέμα του bullying, στο θέατρο “Τριανόν”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!


YOU_133