Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης: Απολαμβάνουν τη λιακάδα με το «παιδί» τους

Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης: Απολαμβάνουν τη λιακάδα με το «παιδί» τους
Που τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός;
Mια βόλτα στην ηλιόλουστη Διονυσίου Αρεοπαγίτου απόλαυσε η Σμαράγδα Καρύδη, παρέα με δύο από τα πιο αγαπημένα της πλάσματα στον κόσμο, τον Θοδωρή Αθερίδη και τον Γιάννη, το λαμπραντόρ που αγαπάει τόσο ώστε να δηλώνει: «Έχω δύο "παιδιά"! Ο ένας είναι ο Φώτης, ένας υπέροχος τυφλός γάτος που βρήκα στο δρόµο, και ο άλλος ο Γιάννης, ένα λαµπραντόρ που µου έκανε δώρο ο Θοδωρής».

Η ηθοποιός δεν αποχωρίστηκε τον Γιάννη ούτε στην πρόσφατη φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly», όπου και εξομολογήθηκε όλα όσα την ενώνουν με τον Θοδωρή Αθερίδη: «Τον αγαπώ, τον εκτιμώ, είμαι περήφανη για εκείνον. Είναι τρομερά γενναιόδωρος. Έχω μάθει πολλά πράγματα από τον Θοδωρή. Θεωρώ πως και η αγάπη που απέκτησα για το θέατρο και ο φόβος που μου έφυγε οφείλονται σ’ αυτόν, όπως και ο τρόπος που στέκομαι πια απέναντι σ’ ένα πρόβλημα και το αντιμετωπίζω. Ήμουν λίγο αρνητική πολλές φορές. Ο Θοδωρής μου έχει κάνει καλό. Έχω λειάνει γωνίες και έχω βελτιωθεί ως άνθρωπος».

Το σίγουρο είναι ότι η Σμαράγδα Καρύδη περνάει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, επαγγελματικά και προσωπικά, κι αυτό αντανακλάται στο βλέμμα και στο λαμπερό χαμόγελό της.

Δείτε την φωτογραφία: