Το μεγάλο μυστικό της Καινούργιου και ο ρόλος της Σπυροπούλου...

Το μεγάλο μυστικό της Καινούργιου και ο ρόλος της Σπυροπούλου...
Από την πρώτη χρονιά που βρέθηκαν μαζί στον Alpha αναπτύχθηκε μια ιδιαίτερη συμπάθεια μεταξύ τους η οποία με το χρόνο εξελίχθηκε σε φιλία. Παλαιότερα γράφαμε εδώ ότι επιθυμία της διοίκησης του Alpha ήταν και παραμένει όλα τα πρόσωπα του καναλιού να εμφανίζονται πρώτα στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου» προκειμένου να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης και η εκπομπή να σταθεί επάξια στον ανταγωνισμό.

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε λοιπόν από την αρχή της σεζόν υποσχεθεί στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πως θα κάνει την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στο «Σπιτάκι».

Στην πορεία βέβαια έσκασε και το θέμα του χωρισμού της παρουσιάστριας και είναι η αλήθεια πως η Κατερίνα ως επαγγελματίας παρά το γεγονός ότι βιώνει θλίψη για το τέλος της σχέσης γνώριζε από την αρχή πως θα έπρεπε να το χειριστεί κάποια στιγμή επικοινωνιακά.

Γιατί δεν γίνεται επί τρία χρόνια να μιλάς ανοιχτά για την προσωπική σου ζωή και μετά τον χωρισμό να μην θέλεις να αναφέρεις τίποτα. Έτσι λοιπόν η παρουσιάστρια της μεσημβρινής ζώνης του Alpha δεσμεύτηκε πως θα δώσει την πρώτη συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό που επανακυκλοφόρησε την Πέμπτη και στη συνέχεια πως θα μιλήσει ανοιχτά για το θέμα στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αύριο το πρωί.

Ήδη έχει υπάρξει επικοινωνία μεταξύ των δύο παρουσιαστριών καθώς πρόκειται για ένα ευαίσθητο προσωπικό θέμα το οποίο η Κατερίνα θέλει να διαχειριστεί με διακριτικότητα και αξιοπρέπεια.

nassos blog