\"Καρφιά\" εναντίον της Μενεγάκη: \"Ταΐζει τα πλήθη με στοιχεία από την προσωπική της ζωή...\"

\
Ποιο πρόσωπο των media έχει αυτή την άποψη για την Ελένη Μενεγάκη;
Με την Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή της ασχολήθηκε η τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη στην στήλη της στο Βήμα. Διαβάστε παρακάτω πιο αναλυτικά όσα η ίδια έγραψε για την παρουσιάστρια του Alpha και την κριτική που έκανε στο μεσημεριανό πρόγραμμα του καναλιού.

«Ένα ατελείωτο σουπερμάρκετ με πελάτες οι οποίοι σπεύδουν να εξαργυρώσουν τη λάμψη και τη διεισδυτικότητα της παρουσιάστριας αρχίζει στις 13.00 και ολοκληρώνεται στη λήξη της εκπομπής. Καταιγισμός προϊόντων τα οποία δειγματίζουν όλα τα μέλη της εκπομπής και μία παρουσιάστρια σε ρόλο promoter. Ενδιαμέσως ανόητα παιχνίδια με τους πανελίστες να προσπαθούν να μαντέψουν πρόσωπα και λέξεις μέσα από περιγραφές, να παρουσιάζουν δήθεν πιπεράτες έρευνες οι οποίες είναι τραβηγμένες από τα μαλλιά, κουτσομπολιό, μαγειρική, ζώδια και συνεντεύξεις.

Ωστόσο δεν έμεινε σε αυτό και επέλεξε να επικεντρωθεί στην ίδια την παρουσιάστρια, εξηγώντας: «Εδώ και χρόνια η συνταγή Μενεγάκη δεν αλλάζει, για την ακρίβεια δεν μπορεί να αλλάξει. Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει να γοητεύει τα πλήθη της ταΐζοντάς τα με στοιχεία της προσωπικής της ζωής σε μορφή μεζέ, με μια μόνιμη χαρά και απώλεια επαφής με τη σκληρή πραγματικότητα. Σαν να μη συμβαίνει ό,τι συμβαίνει γύρω, σαν να πιστεύει ότι όποιος παρακολουθεί έχει πορτοφόλι τόσο γεμάτο ώστε να αγοράζει γόβες 600 ευρώ που του παρουσιάζει και που συνήθως καταλήγουν στην ντουλάπα ή στο καμαρίνι της, σαν το μόνο που ενδιαφέρει τη μέση τηλεθεάτρια είναι το τι θα φορέσει και πώς θα μακιγιαριστεί» τόνισε η Αφροδρίτη Γραμμέλη.