Καρέ - καρέ η κόντρα Ουγγαρέζου - Σεφερλή on camera: O Δημήτρης αποχώρησε από παράσταση μόλις είδε τον Μάρκο!

Καρέ - καρέ η κόντρα Ουγγαρέζου - Σεφερλή on camera: O Δημήτρης αποχώρησε από παράσταση μόλις είδε τον Μάρκο!
Βρέθηκαν την ίδια ώρα, στο ίδιο σημείο, και όπως αποδείχτηκε δεν μπορούσαν να συνυπάρξουν στον ίδιο χώρο. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Μάρκος Σεφερλής απέδειξαν με αυτή την κίνησή τους, ό,τι η παρεξήγηση μεταξύ τους δεν έχει λυθεί.

Για αυτό και μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία ο ένας του άλλου στο θέατρο «Βασιλάκου» που βρέθηκαν για να απολαύσουν την πρεμιέρα της παράστασης «Γκάμπι» αποχώρησαν άρον-άρον. Την αποκάλυψη του παρασκηνίου έκανε στο «Πρωινό» την Τετάρτη το πρωί η Μαρία Ηλιάκη, που τη διέκοψε η Μαίρη Συνατσάκη που συνόδευε εκείνο το βράδυ τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για να της εξηγήσει πραγματικά τι συνέβη.

«Η αλήθεια είναι ότι φύγαμε πριν ξεκινήσει η παράσταση, γιατί όντως τη στιγμή που έμπαινε ο Μάρκος, τον αντιληφθήκαμε και ο Δημήτρης πολύ σωστά -κατά την άποψή μου- θέλησε να προστατέψει μία άβολη στιγμή μπροστά στις κάμερες. Δεν ήθελε να γίνει βορά σε κάμερες με μία καινούρια διένεξη. Δεν υπήρξαν πλάνα, δεν υπήρξαν δηλώσεις καθώς γνωρίζετε πως είναι μία τεταμένη σχέση. Ο Δημήτρης μιλάει σε προσωπικό επίπεδο και στις συνεντεύξεις του πάντα με τα καλύτερα λόγια στις συνεντεύξεις του για τον Μάρκο Σεφερλή, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο από την πλευρά του Μάρκου. Να γίνουν δηλώσεις, κουβέντες, φωτογραφίες κοινές στον ίδιο χώρο...καλύτερα να το αποφεύγαμε», δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:


govastileto.gr