Παραμορφωμένοι σταρ: Όταν το νυστέρι και η υπερβολική ματαιοδοξία συναντιούνται!

Παραμορφωμένοι σταρ: Όταν το νυστέρι και η υπερβολική ματαιοδοξία συναντιούνται!
Οι παρακάτω επώνυμοι, έπεσαν «θύματα» της ματαιοδοξίας τους αφενός, του κακού πλαστικού χειρουργού αφετέρου, που με το νυστέρι του, τους παραμόρφωσε, με αποτέλεσμα μερικοί εξ΄αυτών να μην μοιάζουν πλέον με ανθρώπινα όντα.

Ξεκινάμε με την Tara Reid, που έκανε όχι μια αλλά δυο αποτυχημένες επεμβάσεις. Η μια στο στομάχι και η άλλη στο στήθος.



Το αποτέλεσμα; βγάζει μάτι στις φωτογραφίες. Η κοιλιά της είναι ζαρωμένη χωρίς αφαλό σχεδόν με ζάρες, ενώ το στήθος της είναι πεσμένο, σε μεγάλη απόσταση το ένα από το άλλο, και πλήρως παραμορφωμένο.



Συνεχίζουμε με τον Gary Busey, που νυστέρι δεν έβαλε, αλλά έβαλε δόντια, με αποτέλεσμα να αλλάξει τελείως το πρόσωπο του, και τα δόντια του να μοιάζουν λες και είναι τσίχλες στη σειρά!



Μάτι, βγάζουν και οι κακές πλαστικές της Lil Kim, η οποία έβαλε στήθος, έφτιαξε το πρόσωπο της και έκανε πιο άσπρη την επιδερμίδα της.



Το όλο αποτέλεσμα είναι υπερβολικό, και φυσικά την κάνει αγνώριστη σε σχέση με το παρελθόν της. Άλλος άνθρωπος η Lil Kim!



Τρομακτικό είναι το αποτέλεσμα της πλαστικής στήθους της Janet Jackson, με τον ένα της μαστό να έχει κάτι περίεργα εξογκώματα από την κακοβαλμένη σιλικόνη του πλαστικού. Και όχι τίποτ΄άλλο, αλλά δεν κάνει και τίποτα για να το κρύψει!



Δείτε εδώ τα χείλη της Jessica Simpson, που τα φούσκωσε τόσο, με αποτέλεσμα να μοιάζει με… ροφό! Το αποτέλεσμα είναι αντιαισθητικό, και σίγουρα δεν την κολακεύει καθόλου.



Facelift έκανε και ο Kenny Rogers, που το «σήκωσε» για τα καλά το ματάκι του, μόνο που


δεν του άρεσε το αποτέλεσμα, κάτι που βγήκε αργότερα και το δήλωσε μόνος του:

«Δεν είμαι καθόλου ευτυχισμένος με το αποτέλεσμα. Με τρελαίνει αυτό που βλέπω! Θα πάω στο πλαστικό μου να μου το ξαναφτιάξει!»

Αηδιαστική, είναι η πλαστική της Tori Spelling, που έβαλε εμφυτεύματα στήθους τα οποία όχι μόνο έμοιαζαν με γιγάντιες μπάλες, αλλά είχαν και ένα περίεργο «κενό» στο πάνω μέρος τους, κάνοντας το όλο αποτέλεσμα τρομαχτικό! Για την ιστορία πάντως, η Tori Spelling μέχρι σήμερα δεν το έχει διορθώσει!



Δείτε εδώ την Hilary Duff. Έβαλε δόντια, αλλά ήταν τόσο μεγάλα που έμοιαζε με κουνελάκι, ενώ καλά καλά το στόμα της δεν έκλεινε!


Αποτυχημένη και η πλαστική της Victoria Beckham, που έβαλε ψεύτικο στήθος, το οποίο ήταν τόσο στρογγυλό και μακριά ο ένας μαστός από τον άλλον, και τόσο παραφουσκωμένο, που όσοι την έβλεπαν από κοντά, έτρεχαν μακριά για να μην «σκάσει» μπροστά τους. Αστειευόμαστε εντάξει, αλλά το αποτέλεσμα είναι χάλια!

Τα σχόλια και τα λόγια περιττά για την Donatella Versace, που έχουμε χάσει το λογαριασμό από τις πολλές της πλαστικές. Ποια να σας πρωτογράψουμε. Οι πιο «μπαμ» παντως, είναι τα χείλη της που πιο φουσκωμένα δεν γίνεται, και φυσικά η πλαστική προσώπου που την έχει κάνει «άλλο» άνθρωπο!



Σοκ προκαλεί η πλαστική στήθους της Vivica Fox, με το εμφύτευμα στον ένα της μαστό να κάνει… ζάρες! Αν δείτε την φωτογραφία προσεκτικά θα αηδιάσετε!



Ρεκόρ πλαστικών και για την Melanie Griffith, που πλέον το πρόσωπο της δεν θυμίζει σε τίποτα τη γλυκιά φατσούλα που είχε. Στην ανάγκη της να δείχνει νέα και ποθητή για τον Antonio Banderas, μόνο ο θεός ξέρει πόσες ακριβώς πλαστικές έχει κάνει!



Για το τέλος, σας αφήσαμε τον Michael Jackson, που είχε εθιστεί στις πλαστικές. Δηλαδή αν υπήρχε ρεκόρ Guinness για τις πλαστικές, θα το είχε κερδίσει επάξια.



Το τι είχε κάνει στο πρόσωπο του… δεν λέγεται! Από πλαστική μύτης, και face lifts, μέχρι άσπρισμα της επιδερμίδας του!

Το αποτέλεσμα; αποτροπιαστικό για τον Βασιλιά της ποπ, που έστω και έτσι, παρέμενε αγαπητός από τους θαυμαστές του.​

star.gr