Lady Gaga: Για πρώτη φορά περιγράφει τον βιασμό της και συγκλονίζει!

Lady Gaga: Για πρώτη φορά περιγράφει τον βιασμό της και συγκλονίζει!
«Νόμιζα ότι εγώ το είχα προκαλέσει αυτό στον εαυτό μου εξαιτίας του τρόπου που ντύνομαι»

Θύμα βιασμού στα 19 της έπεσε η Lady Gaga και στο ντοκιμαντέρ «The Hunting Ground», για το οποίο τραγούδησε το κομμάτι «Til It Happens to You», αφηγείται το τραγικό περιστατικό.

«Νόμιζα ότι εγώ το είχα προκαλέσει αυτό στον εαυτό μου εξαιτίας του τρόπου που ντύνομαι και επειδή είμαι προκλητική σαν άνθρωπος. Ότι ήταν δικό μου λάθος. Δεν ήξερα ούτε καν πώς να το σκεφτώ. Δεν ήξερα πώς να το αποδεχτώ. Δεν ήξερα πώς να σταματήσω να κατηγορώ τον εαυτό μου ή να σκέφτομαι ότι ήταν δικό μου το φταίξιμο», λέει χαρακτηριστικά στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε σχετικά με την προώθηση του ντοκιμαντέρ.

Η τραγουδίστρια, δεν είχε μιλήσει σε κανέναν για το περιστατικό και όπως υποστηρίζει αυτό το τραγικό συμβάν ήταν η αιτία να αλλάξει εντελώς και να αναζητά ψυχική και σωματική ανάρρωση.

«Άλλαξε το σώμα μου. Άλλαξε τις σκέψεις μου. Όταν περνάς ένα τέτοιο τραύμα, δεν έχει απλά άμεσες φυσικές προεκτάσεις. Όταν αναβιώνει μέσα στα επόμενα χρόνια προκαλεί σωματική δυσφορία. Έτσι πολλοί άνθρωποι υποφέρουν όχι μόνο από πνευματικό και συναισθηματικό πόνο αλλά και σωματικό πόνο εξαιτίας της κακοποίησης, του βιασμού και επειδή είναι τραυματισμένοι με κάποιο τρόπο».

Δείτε το βίντεο:


protothema.gr