Τροχαίο μετωπική για Βαλεντίνο - Μπάστα... Τρόμος και για τους δύο!

Τροχαίο μετωπική για Βαλεντίνο - Μπάστα... Τρόμος και για τους δύο!
Όλα συνέβησαν το Σαββατο το πρωϊ στην Κεφαλονιά. Ο κορυφαίος έλληνας dj μουσικός και ραδιοφωνικός παραγωγος έπαιζε μουσική το βράδυ της Παρασκευής στην Κεφαλλονιά και λίγες ώρες μετά έπαιρνε το αυτοκίνητό του για να βγεί στο λιμάνι και απο εκεί στην ηπειρωτική Ελλάδα. Οι χρόνοι του ήταν πολύ περιορισμένοι καθώς το Σάββατο το βράδυ έπαιζε μουσική στη Σαντορίνη.

Δυστυχώς όμως για τον Βαλεντίνο ο Θεός είχε άλλα σχέδια. Κάποια στιγμή και ενώ ήταν στον δρόμο σε μια στροφή έχασε τον έλεγχο εξαιτίας του παγετού που είχε στην περιοχή με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να τρακάρει μετωπικά με δυο αυτοκίνητα.

Άνοιξαν οι αερόσακοι ο Βαλεντίνο τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπως και οι άνθρωποι που τράκαρε. Ευτυχώς για εκείνους δεν υπήρχε κανέναν πρόβλημα και η διακομιδή στο νοσοκομείο αποδείχτηκε βόλτα. Για τον Βαλεντίνο όμως τα δεδομένα ήταν διαφορετικά. Με ράγισμα στο στέρνο και εγκάυματα στην περιοχή της κάτω κοιλίας ο Dj παρέμεινε στο νοσοκομείο απ όπου και πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα το πρωϊ.

Περαστικά κολλητε… τι να πώ. Ας είναι το τελευταίο. Όπως καταλαβαίνετε τόσο η Σάσα αλλα και η μητέρα του τρόμαξαν πολύ.

nassos blog