Κινδυνεύει η ζωή της Ντορέττας Παπαδημητρίου απο φανατικό θαυμαστή της - Μόνο στο Youweekly.gr!

Κινδυνεύει η ζωή της Ντορέττας Παπαδημητρίου απο φανατικό θαυμαστή της - Μόνο στο Youweekly.gr!
Ένα απίστευτο ρεπορτάζ φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Youweekly.gr, αποκαλύπτοντας ότι κινδύνεψε και κινδυνεύει ακόμη και τώρα η ζωή της παρουσιάστριας Ντορέττας Παπαδημητρίου από φανατικό θαυμαστή της. Παρακάτω θα διαβάσετε μόνο στο youweekly.gr όλο το ρεπορτάζ με συγκλονιστικές λεπτομέρειες

Τρόμος στα παρασκήνια για την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, ένας μανιακός θαυμαστής έχει μετατρέψει τις τελευταίες ημέρες τη ζωή της παρουσιάστριας και ηθοποιού σε κόλαση. Μάλιστα δεν δίστασε να φτάσει μέχρι και σε απόσταση αναπνοής από την Ντορέττα η οποία πλέον δεν κρύβει το φόβο της και αναμένεται να πάρει τα μέτρα της, για να γλιτώσει από τον εφιάλτη που ζει.
Ο συγκεκριμένος άντρας, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στο Youweekly.gr πήγε μέχρι και στο στούντιο της εκπομπής “Καλημερούδια” και μάλιστα με έντονο τρόπο ζήτησε να συναντήσει την παρουσιάστρια, αφού δήλωσε γνωστός της. Η ασφάλεια ενημέρωσε αμέσως την Ντορέττα για την παρουσία του αλλά και την απαίτησή του να μιλήσει μαζί της. Εκείνη από την πλευρά της τόνισε ότι δεν έχει πρόβλημα και συνάντησε τον “γνωστό” της υπό τη διακριτική παρουσία των ανθρώπων της ασφάλειας.
Η γνωριμία αυτή πάντως ήταν ένα σοκ για την Παπαδημητρίου. Κι αυτό γιατί ο συγκεκριμένος δεν ήταν βέβαια ούτε γνωστός της όπως υποστήριζε, αφού τον έβλεπε για πρώτη φορά, και όσα της έλεγε την τρόμαξαν πολύ. Προσπάθησε πάντως να κρατήσει την ψυχραιμία της και το κατάφερε σε πολύ μεγάλο βαθμό, ζητώντας του σε ήπιους τόνους να αποχωρήσει. Στην αρχή εκείνος αντέδρασε, όμως στη συνέχεια έφυγε από το στούντιο.

Δείτε ακόμη: Μόνο στο Youweekly! Τρόμος για πασίγνωστη Ελληνίδα ξανθιά παρουσιάστρια – Απειλούν την ζωή της…

Δεύτερο χτύπημα

Η Ντορέττα πίστεψε ότι ο εφιάλτης της είχε τελειώσει, όμως αποδείχθηκε ότι έκανε λάθος. Την επόμενη μέρα της επεισοδιακής συνάντησης, η οικοδέσποινα της εκπομπής “Καλημερούδια” υπέστη νέο σοκ. Ο μανιακός θαυμαστής δεν το έβαλε κάτω και “χτύπησε” ξανά. Της έστειλε ένα γράμμα που πραγματικά την πάγωσε, αφού η παρουσιάστρια και ηθοποιός θεώρησε ότι υπήρχαν ξεκάθαρες απειλές σε βάρος της. “Όταν διάβαζε το γράμμα είχε χάσει το χρώμα της. Προσπάθησε να μείνει ψύχραιμη, αλλά πλέον ο συγκεκριμένος είχε ξεπεράσει τα όρια”, αναφέρει στο Youweekly.gr στενός συνεργάτης της Ντορέττας.
Δεν μπορούσε να μείνει άλλο με σταυρωμένα τα χέρια, αφού έβλεπε ότι η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει επικίνδυνα. Η Παπαδημητρίου εκτός του ότι ενημέρωσε όλα τα στενά της πρόσωπα για εκείνον που της έχει κάνει το βίο αβίωτο, έκανε καταγγελία και στην αστυνομία και είναι πλέον αποφασισμένη να ακολουθήσει μέχρι και τη δικαστική οδό για να βρει την ηρεμία της που την έχει χάσει τις τελευταίες ημέρες. Δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να πετύχει τον στόχο της.

Σε λίγο η επίσημη απάντηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου για το συμβάν!