Ελένη Μενεγάκη: Το νέο επαγγελματικό βήμα με τον αδερφό της - Τι ετοιμάζει;

Ελένη Μενεγάκη: Το νέο επαγγελματικό βήμα με τον αδερφό της - Τι ετοιμάζει;
Από το περιοδικό YOU και την Αρετή Σιδέρη.

Γιορτινές έξοδοι για την Ελένη Μενεγάκη! Μια γεμάτη εβδομάδα για την παρουσιάστρια που ξεκίνησε με την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “Ένας άλλος κόσμος” μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο, συνεχίστηκε την Πέμπτη με την πρεμιέρα της παράστασης του Λάκη Λαζόπουλου “Θεέ μου, τι σου κάναμε;”, όπου τη συνόδευε ο αδελφός της Θοδωρής Μισόκαλος και ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο “Τhe Mall Athens” με το χριστουγεννιάτικο πάρτι στο κατάστημα παιδικών ρούχων DPAM, όπου πήγε μαζί με τις “πριγκίπισσές” της Λάουρα και Βαλέρια.

Δείτε ακόμη:Ιδού όλες οι φωτογραφίες που η Ελένη Μενεγάκη θέλει να σκίσει!

_DSC4720

Η Ελένη έδειξε σε όλα τα events ότι περνά μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Ο ερχομός της μικρής Μαρίνας και τα πρώτα Χριστούγεννα μαζί της έχουν σφραγίσει την προσωπική της ευτυχία, ενώ είναι σίγουρη ότι την ίδια ευτυχία θα αισθανθεί και επαγγελματικά τη νέα χρονιά. Άλλωστε, όπως τόνισε, έχει ακόμα αρκετό δρόμο στην τηλεόραση. Το συμβόλαιό της με τον ALPHA λήγει το καλοκαίρι αλλά όλα δείχνουν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην ανανέωσή του, αφού και η ίδια έχει πει ότι το κανάλι είναι το δεύτερο σπίτι της.

Δείτε ακόμη: Πρόταση γάμου on air στην Ελένη Μενεγάκη – Ποιος εισέβαλλε στο πλατό και η Μενεγάκη έμεινε έκπληκτη;

_DSC4667

Η Ελένη, μάλιστα, ετοιμάζει και εκπλήξεις για τη νέα σεζόν για να “εκτοξεύσει” ακόμα περισσότερο την... απόσταση που θα τη χωρίσει από τους αντιπάλους της! Μια από αυτές που ακούστηκαν τελευταία είναι και η παρουσία του αδελφού της στην εκπομπή. Είναι γνωστή, άλλωστε, σε όλους η τρελή αδυναμία που έχει η παρουσιάστρια στον Θοδωρή Μισόκαλο, τον οποίο αποκαλεί “το πέμπτο παιδί μου”. Κάποιοι υποστηρίζουν, λοιπόν, ότι η παρουσία του στο πλευρό της Ελένης στην πρεμιέρα της παράστασης του Λαζόπουλου μόνο τυχαία δεν ήταν ούτε και η φωτογραφία που “ανέβασε” στο Facebook εκείνος όπου είναι αγκαλιά μαζί της. Και η λεζάντα που έγραψε ήταν όλα τα λεφτά: “Πάντα δίπλα σου!”... Λέτε;

Δείτε ακόμη: Σπάνιες φωτογραφίες απο τον πρώτο γάμο της 20 χρονης Ελένης Μενεγακη!!!

Περισσότερα στο YOU που κυκλοφορεί:

you cover 136