Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου για το αν κινδυνεύει το μάτι του!

Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου για το αν κινδυνεύει το μάτι του!
Ένα σοβαρό τραυματισμό είχε το βράδυ της Τρίτης στο πλατό της πρωτοχρονιάτικης εκπομπής του Ant1 ο Αντώνης Ρέμος. Ο γνωστός τραγουδιστής τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό μάτι, όταν ένα χαρτάκι από κομφετί μπήκε μες στο μάτι του και τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Δείτε ακόμη: Δεν θα πιστέψετε πως τραυματίστηκε ο Ρέμος – Όλο το παρασκήνιο!

Ο ίδιος μάλιστα, μέσα από το Instagram καθησύχασε τους διαδικτυακούς του φίλους γράφοντας πως τελικά όλα είναι καλά, αν και ο τραυματισμός ήταν σοβαρός.

remoss

Δείτε ακόμη: Αντώνης Ρέμος: Αρνήθηκε να του πετάξουν λουλούδια (Video)

Πώς έγιναν όλα;

“Μας έλυσε το μυστήριο πως τραυματίστηκε ο Αντώνης Ρέμος στο χθεσινοβραδινό γύρισμα του πρωτοχρονιάτικου show στον ΑΝΤ1. Είναι αυτά τα μηχανήματα τα οποία πετάνε κομφετί. Ένα τέτοιο λοιπόν μικρό χαρτάκι μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη ζημιά. Είναι σαν ξυράφι. Ένα τέτοιο μικρό χαρτάκι με πολύ μεγάλη πίεση, μπήκε μέσα στο αριστερό μάτι του Αντώνη και του τραυμάτισε τον κερατοειδή. Έτσι τραυματίστηκε ο Αντώνης Ρέμος και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, από αυτό το αθώο κατά τα άλλα μηχάνημα που θέλει τελικά πολύ μεγάλη προσοχή”, είπε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή Namaste, μιλώντας για τον τραυματισμό του τραγουδιστή.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Γιώργος Λιάγκας είχε αποκαλύψει για τον τραυματισμό του Αντώνη... “Σήμερα το μεσημέρι θα ξέρουμε αν είναι κάτι μη αναστρέψιμο. Ελπίζουμε όλα να είναι καλά. Ήταν σοκαριστικό!” (δες εδώ όλα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας)

Δες το video του zappit από την εκπομπή Namaste:


tlife