Αντώνης Ρέμος: Τι αποκάλυψε ο γιατρός του για τον τραυματισμό του; - \"Κίνδυνος υπάρχει...\"

Αντώνης Ρέμος: Τι αποκάλυψε ο γιατρός του για τον τραυματισμό του; - \
Ο τραυματισμός του Αντώνη Ρέμου στα γυρίσματα για το πρωτοχρονιάτικο show του ΑΝΤ1 ανησύχησε τους πάντες, με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει πως αν το τραύμα ήταν τρία χιλιοστά πιο μέσα θα είχε χάσει την όραση του. Αργότερα η Ναταλία Γερμανού στο NaMaSte ανέφερε πως συνέβη ο τραυματισμός του τραγουδιστή, ενώ ο Αντώνης Ρέμος καθησύχασε τους φαν του με ένα μήνυμα του στα social media.
Ο χειρούργος οφθαλμίατρος ο οποίος ανέλαβε τον τραγουδιστή, ο κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου μετά τον τραυματισμό του, μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Καλημερούδια» και καθησύχασε τους τηλεθεατές, λέγοντας πως το τραύμα επουλώνεται και σύντομα ο τραγουδιστής θα μπορέσει να επανέλθει στα επαγγελματικά του καθήκοντα.
«Κίνδυνος υπήρχε αλλά δεν ήταν τόσο πολύ μεγάλος. Υπήρξε τραυματισμός στον κερατοειδή χιτώνα στον αριστερό οφθαλμό. Αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις δώσαμε την απαραίτητη θεραπευτική αγωγή και έναν θεραπευτικό φακός επαφής και το τραύμα επουλώνει σιγά σιγά, νομίζω ότι αύριο θα είναι καλά. Ο Αντώνης το αντιμετώπισε όπως κάθε άνθρωπος, με την αγωνία του, όχι πανικό όμως. Μου είπαν ότι ήταν ένα κομμάτι πλαστικό, αλλά δεν ξέρω τι μπορεί αν ήταν.»