Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μάκης Πουνέντης: Αποκάλυψε γιατί δεν μιλάει πλέον με την Ηλιάκη! Τι συνέβη;

Μάκης Πουνέντης: Αποκάλυψε γιατί δεν μιλάει πλέον με την Ηλιάκη! Τι συνέβη;
News 17.12.2015 13:33

Πέρυσι ο Μάντης Πουνέντης μαζί με την Μαρία Ηλιάκη είχαν βρεθεί τηλεοπτικά στο «Αυτά είναι» του ΣΚΑΪ, ωστόσο η ψυχαγωγική εκπομπή δεν είχε την απαραίτητη αποδοχή από τον κόσμο και στα μέσα του Ιανουαρίου οι ιθύνοντες του καναλιού ανακοίνωσαν στους παρουσιαστές πως η εκπομπή δεν θα συνεχιστεί. Ο γνωστός ραφιογωνικός παραγωγός έκανε στην συνέχεια μια νέα αρχή στο ραδιόφωνο Sfera 102,2, ωστόσο σύντομα και αυτή η συνεργασία αποτέλεσε παρελθόν. Σε δηλώσεις του ο Μάκης Πουνέντης παραδέχτηκε πως αυτή δεν ήταν μια καλή του χρονιά...

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Ηλιάκη!

«Δεν κάνω τίποτα αυτή την εποχή και πάμε να δούμε τα καινούρια με την καινούρια χρονιά.Όταν έχεις κάνει κάποιες κινήσεις που δεν έχουν βγει καλές, ή κάποιες λάθος κινήσεις, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να διαλέξεις τη σωστή. Θέλω να κάνω πράγματα που τα γουστάρω εγώ. Να παίρνω εγώ την ευθύνη απόλυτα όπως συνηθίζω να κάνω. Η φετινή χρονιά δεν ήταν καλή για εμένα. Δεν έκανα τις σωστές επιλογές, ή αυτές οι επιλογές που έκανα δεν μου βγήκαν. Οπότε για αυτό με βλέπετε πάρα πολύ προσεκτικό για το επόμενο βήμα. Έχω μάθει να κάνω υπομονή. Σπάνια μετανιώνεις για πράγματα που κάνεις.

Δείτε ακόμη: H Μαρία Ηλιάκη ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΕΝΗ… με αποκαλυπτικό φόρεμα! (PHOTO)

Έχουμε καιρό να μιλήσουμε με τη Μαρία Ηλιάκη, αλλά εγώ γενικά κακές σχέσεις δεν έχω με κανέναν και δεν κρατάω ποτέ τίποτα. Δεν την έχω βρίσει ποτέ τη Μαρία. Όταν κάτι τελειώνει και δεν τελειώνει καλά, γιατί τελείωσε άδοξα, τότε δεν είναι πολύ καλά τα πράγματα, δηλαδή και οι σχέσεις των ανθρώπων περνάνε μια κρίση.» είπε ο Μάκης Πουνέντης αναφερόμενος στις επαγγελματικές του επιλογές και στην Μαρία Ηλιάκη.


zappit

Share