Άννα Δρούζα: Γι\'αυτό τον λόγο \"κόπηκε\" η εκπομπή της - Όλο το παρασκήνιο!

Άννα Δρούζα: Γι\'αυτό τον λόγο \
Τα Φονικά Μυστικά, η εκπομπή της Άννας Δρούζα στο Μεγάλο Κανάλι, έριξε απότομα αυλαία. Αιτία τα νομικά ζητήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα.

Να σας θυμίσουμε πως η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρία έστειλε επιστολή καταγγελίας στο Mega -διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα: Παρά την παρουσία συναδέλφων ψυχιάτρων, που καλούνται να βοηθήσουν την κατανόηση των συνθηκών που οδήγησαν στο έγκλημα ή σε ακραίες συμπεριφορές, στην εκπομπή δεν αποφεύγεται η αναπαραγωγή μιας στιγματιστικής εικόνας για την ψυχική ασθένεια, με επίκεντρο το στερεότυπο της βίας και της επικινδυνότητας. Παρότι ο λόγος των ειδικών επιχειρεί να διαψεύσει τα στερεότυπα και να θέσει στις πραγματικές της διαστάσεις τη σχέση βίας και ψυχικής νόσου, η συνολική παρουσίαση και τα δραματοποιημένα μέρη της αφήγησης κάθε άλλο παρά συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση.έστειλε επιστολή καταγγελίας στο κανάλι και έγραφε πως απαγορεύεται η αναπαραγωγή μιας στιγματιστικής εικόνας για την ψυχική ασθένεια, με επίκεντρο το στερεότυπο της βίας και της επικινδυνότητας.

Παρόλα αυτά η Άννα Δρούζα βρίσκεται σε συζητήσεις με το Mega για το concept μιας άλλης εκπομπής που θα βγει στις αρχές του χρόνου στον αέρα. Λέτε, αν όλα πάνε καλά, να τη δούμε να επιστρέφει στην απογευματινή ζώνη;

peoplegreece