Δείτε την Αγγελική Ηλιάδη πριν τις πλαστικές! Θα πάθετε ΣΟΚ!

Δείτε την Αγγελική Ηλιάδη πριν τις πλαστικές! Θα πάθετε  ΣΟΚ!
«Δεν θυμάμαι να αντιμετώπιζα ποτέ πρόβλημα με το σώμα μου». Ατάκα διά στόματος Αγγελικής Ηλιάδη, η οποία προφανώς δεν θυμάται και πολύ καλά. Αφού δεν θυμάστε, λοιπόν, θα...
σας θυμίσουμε εμείς αγαπητή! Η «News» είχε παρουσιάσει στιγμιότυπα που η τραγουδίστρια θέλει να σκίσει, να στείλει στο πυρ το εξώτερον.
Μια φορά κι έναν καιρό η Αγγελικούλα -τότε οι σχέσεις της με τη γιαγιά της Καίτη Γκρέυ ήταν αγαστές και τίποτα δεν φαινόταν ότι θα μπορούσε να τις... διαταράξει- πόζαρε δίπλα της με τουλάχιστον 12-15 κιλά παραπάνω απ' ό,τι σήμερα και με μαγουλάκια τροφαντά τροφαντά! (Το ντύσιμο δεν το σχολιάζουμε όσο θα του ...άξιζε. Η «αστυνομία της μόδας» πάντως είναι a priori δεδομένο πως θα έκανε πάρτι αντικρίζοντας αυτά τα στιγμιότυπα). Εύκολα, χαλαρο-ξεκούραστα την χαρακτήριζες αν όχι χοντρή, ζουμπουρλούδικη «παχουλίτσα».



Δείτε ακόμη: Ηλιάδη: Μιλά πρώτη φορά on camera για τις φήμες χωρισμού από τον Γκέντσογλου και αποκαλύπτει…
Παρόλα αυτά ήταν γελαστή-γελαστή. Κανένα πρόβλημα δεν είχε, όπως κανένα πρόβλημα δεν έπρεπε να έχει ούτε τώρα επειδή όταν ήταν πολύ νεαρά είχε μπόλικα παραπανίσια κιλά. Θα έπρεπε να το λέει ανοιχτά. Άλλωστε, τώρα, και ενώ έχει μεγαλώσει, το κορμί της είναι εικοσάρας, ενώ όταν ήταν εικοσάρα, όπως θα έλεγαν και τα αρσενικά στη δική τους «αργκό», ήταν έτσι απλά «τατάνκα».

ilaidi
«Αν για να γυμναστώ θα έπρεπε να πηγαίνω στο γυμναστήριο, μάλλον δεν θα το έκανα ποτέ. Χρειάζομαι κάποιον να με κρατά σε πρόγραμμα και να με ελέγχει», δήλωσε η Αγγελική στο περιοδικό «Shape», όπου και αποκάλυψε τα μυστικά της σιλουέτας της. «Κάνω βάρη και αερόβια άσκηση. Γυμνάζομαι 4-5 φορές την εβδομάδα για δύο με δυόμισι ώρες κάθε φορά. Είμαι τυχερή, γιατί ο αδελφός μου είναι personal trainer και έτσι κάνω γυμναστική υπό τις οδηγίες του»!

Δείτε ακόμη: Αγγελική Ηλιάδη: Οι δύσκολες ώρες και το συγκινητικό μήνυμα στον γιο της!


Ομολόγησε, δε, πως παλιότερα είχε «περισσότερα κιλά» (μα τι λέτε τώρα;), αλλά διευκρίνισε πως «ακόμα και στην εγκυμοσύνη, που είχα πάρει 17 κιλά, δεν αγχώθηκα για να επανέλθω αμέσως. Πιστεύω πως ίσως αυτός να ήταν και ένας από τους λόγους που τα κιλά εξαφανίστηκαν γρήγορα, χωρίς να το καταλάβω». Τώρα εξαφανίστηκαν και η γυμναστική είναι ο λόγος, τότε ωστόσο προφανώς αγαπητή Αγγελική δεν γυμναζόσασταν. Και, πιστέψτε μας, καθόλου κακό δεν θα ήταν να το ομολογήσετε!

Δείτε ακόμη: Μόνο στο You! Τρίτο παιδί για την Αγγελική Ηλιάδη!