ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ: Όταν η Τζένη Καρέζη και ο Κώστας Καζάκος φωτογραφήθηκαν για πρώτη και τελευταία φορά στο σπίτι τους! (PHOTOS)

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ: Όταν η Τζένη Καρέζη και ο Κώστας Καζάκος φωτογραφήθηκαν για πρώτη και τελευταία φορά στο σπίτι τους! (PHOTOS)

Το ζευγάρι Τζένη Καρέζη, Κώστας Καζάκος υπήρξε για δεκαετίες το πιο περιζήτητο ζευγάρι για το κοινό, μετά φυσικά την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Δημιούργησαν μαζί σπουδαίες ταινίες, θεατρικές επιτυχίες και αφοσιώθηκαν με πάθος ο ένας στον άλλον, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια της πολυτάραχης ζωής τους.



Γνωρίστηκαν το 1967, στον Ισθμό της Κορίνθου, την πρώτη μέρα των γυρισμάτων της ταινίας «Κονσέρτο για πολυβόλα». Εκείνη στα 34 της, ήταν η μεγάλη σταρ του ελληνικού σινεμά και εκείνος στα 31 του ήταν ένας ηθοποιός που έκανε τα πρώτα του βήματα στην μεγάλη οθόνη. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος.



Ο Κώστας Καζάκος θα πει αργότερα σε συνέντευξη του: «Ήταν Δευτέρα θυμάμαι. Μου είχαν πει να πάω στα Ίσθμια για το γύρισμα. Έπαιζα στην ταινία έναν λοχαγό. Είχα βάλει, λοιπόν τη στολή μου από το στούντιο του Φίνου και πήγα ντυμένος. Εκεί ήταν η Τζένη με τον σκηνοθέτη Ντίνο Δημόπουλο. Περιμέναμε να περάσει ένα πλοίο για να γυρίσουμε τη σκηνή. Καθίσαμε κάτω από μια ελιά και αρχίσαμε να παίζουμε τάβλι. Ήταν μανιακή ταβλαδόρισσα η Τζένη. Τελικά, ήταν μια παρτίδα τάβλι που κράτησε 26 χρόνια».



Παντρευτήκαν μετά από έναν χρόνο και το 1969 αποκτούν τον γιο τους Κωνσταντίνο Καζάκο. Το 1975 το περιοδικό Μανίνα ζητάει από το ζευγάρι να ανοίξει το σπίτι τους στα Ιλίσια και εκείνοι δέχονται. Εκεί η Τζένη ποζάρει με τον 6χρονο τότε Κωνσταντίνο, με τα αγαπημένα της αντικείμενα και αφήνει τον κόσμο να εισβάλει μέσα στον προσωπικό τους κόσμο. Αυτή θα είναι και η μοναδική φορά που το ζευγάρι θα δώσει εικόνες από το προσωπικό τους άβατο.