Φρίκη στο Παλαιό Φάληρο: Γιος πασίγνωστου επιχειρηματία σκότωσε χθες πεζό! Ποιος είναι;

Φρίκη στο Παλαιό Φάληρο: Γιος πασίγνωστου επιχειρηματία σκότωσε χθες πεζό! Ποιος είναι;
Όλα συνέβησαν στις 17.30 χθες το απόγευμα. O μικρός γιος κορυφαίου Έλληνα επιχειρηματία επέβαινε στο αυτοκίνητό της οικογενείας με κατεύθυνση τη Γλυφάδα. Οδηγούσε ένα πανάκριβο Mercedes. Κάποια στιγμή στο ύψος της πλατείας του Παλαιού Φαλήρου ο οδηγός που βρισκόταν μπροστά τους στη μεσαία λωρίδα φρέναρε με αποτέλεσμα ο Τ.Κ που ήταν στο τιμόνι να κάνει μανούβρα προς τα δεξιά.

Ο οδηγός που προπορευόταν δε σταμάτησε τυχαία. Το έκανε επειδή το φανάρι ήταν πορτοκαλί και ο κόκκινος σηματοδότης ήταν έτοιμος ν΄ ανάψει. Κάτι βεβαίως που δεν πρόσεξε ο «γόνος» και με το που έκανε τη μανούβρα προς τη δεξιά λωρίδα συνέχισε να τρέχει.

Δείτε ακόμη: Καταδίκη σοκ στη μάνα που έκλεψε μακαρόνια, βούτυρο, μπισκότα για να ταΐσει το παιδί της – Στην φυλακή για τρόφιμα αξίας 30 ευρώ!
Εκείνη τη στιγμή ανυποψίαστος ένας πεζός πήγε να περάσει το δρόμο αλλά μέσα σε δέκατα του δευτερολέπτου βρέθηκε κάτω από το αυτοκίνητο.
Ο πεζός λίγη ώρα μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Στο νοσοκομείο νοσηλευόταν μέχρι αργά τη νύχτα και ο γιος του επιχειρηματία σε κατάσταση σοκ. Εκεί και οι αστυνομικοί που τους συνέλαβαν. Εκεί και ο πατέρας του, ο οποίος ασχολείται με Πετρέλαια και ο δίδυμος αδερφός του δράστη.
Σύμφωνα με το νόμο πρόκειται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας σε βαθμό πλημμελήματος, ο δράστης συλλαμβάνεται οδηγείται στο αυτόφωρο και είναι στη διακριτική ευχέρεια του Εισαγγελέα να τους αφήσει ελευθέρους μέχρι τον ορισμό της δικασίμου.
Θα σας έχουμε περισσότερα σε λίγες ώρες…

Δείτε ακόμη: Θαύμα για τον Michael Schumacher: Περπατάει ξανά!!!

nassos blog