Ντορέττα Παπαδημητρίου: \"Πάνω απ΄όλα οι γιο μου\"- Τι λέει για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τα παιδιά της

Ντορέττα Παπαδημητρίου: \
“Όλοι, άσχετα από τη διαφορετικότητά τους, έχουν ίσα δικαιώματα”, αποκαλύπτει η Ντορέττα Παπαδημητρίου και δηλώνει υπέρμαχος της ισότητας. Η οικοδέσποινα από τα “Καλημερούδια” μιλά στο Instyle και αποκαλύπτει πως τα παιδιά είναι όλος ο κόσμος για εκείνη και πως πάντα η προσωπική της ζωή πρέπει να είναι σε αρμονία με την ευτυχία των αγοριών της

“Τα παιδιά μου με κάνουν περήφανη κάθε μέρα. Δεν θέλω να είμαι μια κλασική χαζομαμά, αλλά χαίρομαι όταν διαπιστώνω ότι έχουν αποκτήσει δική τους κριτική σκέψη. Τις προάλλες μου είπαν μια ιστορία στο σχολείο με ένα παιδάκι άλλου χρώματος που αντιμετώπιζε ρατσιστικές συμπεριφορές. Χωρίς να τους πω τίποτα εγώ μου απάντησαν ότι είμαστε όλοι ίσοι και δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε κανένα ρατσιστικά”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά για τους γιους της και εξομολογήθηκε: “Η μεγαλύτερη δυσκολία το θέμα του προγράμματος, να μπορώ να τους στηρίζω σε όλες τις υποχρεώσεις τους. Η μόνη βοήθεια που έχω με τα παιδιά είναι η μαμά μου, αλλά, επειδή δεν οδηγεί, πρέπει να βρίσκω τρόπο να είμαι πάντα εκεί όποτε με έχουν ανάγκη. Ευτυχώς ο μπαμπάς τους (σ.σ. Κώστας Πηλαδάκης) βοηθάει”.


Είναι, όμως, η Ντορέττα η μητέρα που θα υποδείξει στα παιδιά της με τι θα ασχοληθούν στο μέλλον; “Επαγγελματικά δεν θέλω να είμαι εγώ αυτή που θα τους υποδείξω τι θα κάνουν. Αυτό που θέλω είναι να γίνουν σωστοί άνθρωποι. Φόβους έχω πολλούς για τα παιδιά μου, αλλά δεν θέλω να μπαίνω σε τέτοιες σκέψεις. Θέλω τα αγόρια μου να μεγαλώσουν και να γίνουν κύριοι”.
Δείτε ακόμη: Η Ντορέτα Παπαδημητρίου κάνει ΒΟΛΤΑ με τους ΓΙΟΥΣ της… στη Γλυφάδα! (PHOTO)
Μιλώντας, όμως γενικά για τις οικογένειες, με αφορμή και το σύμφωνο συμβίωσης, η Ντορέττα αποκαλύπτει: “Το ιδανικό για τα παιδιά είναι μια πυρηνική οικογένεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται ευτυχισμένα μέσα σε οικογένειες με άλλη δομή, είτε είναι μια μονογονεϊκή οικογένεια, είτε πρόκειται για gay ζευγάρια με παιδί. Τις αρχές που πρεσβεύει μια οικογένεια μπορεί να τις περάσει στο παιδί, ακόμη κι αν δεν υφίσταται με την κλασσική μορφή”.


Πώς είναι όμως, εκείνη στην προσωπική της ζωή; Με αφορμή μάλιστα και τα δημοσιεύματα για τη νέα σχέση της;

“Από το χωρισμό μου και μετά, αυτό είναι μια διαδικασία που εξελίσσεται σταδιακά. Οποιαδήποτε επιλογή της προσωπικής μου ζωής θα ήταν σε αυτό το μήκος κύματος και σε οποιαδήποτε σοβαρή απόφαση πάρω πρέπει τα παιδιά μου να είναι σύμφωνα και ευτυχισμένα με αυτή”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη: Το…Απαγορευμέο βίντεο της Ντορέττας Παπαδημητρίου που θέλει να εξαφανίσει! Δείτε το…

Τέλος, μιλά και για τα “Καλημερούδια” ξεκαθαρίζοντας πως τα νούμερα την απασχολούν. “Η πορεία της εκπομπής είναι ένας αγώνας που δεν τελειώνει. Υπάρχουν μέρες που τα νούμερα είναι πιο κάτω και προβληματιζόμαστε. Υπάρχουν άλλες που είναι πιο ψηλά και ψάχνουμε τι έχει συμβεί”.



tlife.gr