Αποχωρήσεις - βόμβα από την εκπομπή της Σπυροπούλου! Ποιοι είναι;

Αποχωρήσεις - βόμβα από την εκπομπή της Σπυροπούλου! Ποιοι είναι;
Όπως φαίνεται οι αποχωρήσεις από την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου δεν θα σταματήσουν ποτέ. Είναι γνωστή εδώ και ημέρες η αποχώρηση του Πέτρου Κουσουλού που φέρεται να μετακομίζει στα «Καλημερούδια» (το θέμα δεν έχει κλείσει καθώς θα εξαρτηθεί και από το συνολικότερο μέλλον της εκπομπής) ωστόσο η Ντίνα κάνει μεγάλες προσπάθειες να μεταπείσει το στυλιστικό δίδυμο των Ηλία Μιχαλόλια και Χάρη Κοτζαμανίδη να παραμείνουν στο πλευρό της τουλάχιστον μέχρι το τέλος τις φετινής σεζόν.

Δείτε ακόμη: Τα δάκρυα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον «αέρα» της εκπομπής της – Τι συνέβη;

Οι δύο fashion editors είναι από τους πλέον επιτυχημένους του χώρου με πολλές επώνυμες συνεργασίες στο ενεργητικό τους μεταξύ των οποίων η Τζένη Μπαλατσινού αλλά και wealthy κυρίες Βορείων και Νοτίων Προαστίων.
Η Ντίνα ως γνωστόν είναι ιδιαίτερα απαιτητική με τους συνεργάτες της και ήταν εκείνη που τους επέλεξε να συνεργαστούν. Ωστόσο ψιθυρίζεται πως το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν ακόμη περισσότερο απαιτητική όσον αφορά στην εμφάνισή της ζητώντας πολλές εναλλακτικές επιλογές για το τι θα φορέσει στο πλατό της εκπομπής. Ενώ ζητούσε τις … συμβουλές τους και για τις δημόσιες εμφανίσεις της σε κοσμικά γεγονότα. Έτσι εδώ και μερικές εβδομάδες το δίδυμο ενημέρωσε την Ντίνα πως η συνεργασία λόγω πίεσης χρόνου δεν γίνεται να συνεχιστεί.

Δείτε ακόμη: Η γκάφα της Σπυροπούλου με την Γαρμπή και την Κοκκίνου

Η Σπυροπούλου που σε άλλες περιπτώσεις έχει αντιδράσει τελείως διαφορετικά λέγεται πως στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ιδιαιτέρως συγκαταβατική γνωρίζοντας πως οι δύο στυλίστες της έχουν προσφέρει ως επί το πλείστον επιτυχημένες εμφανίσεις. Έτσι τους ζήτησε να παραμείνουν με λιγότερο φόρτο εργασίας και χωρίς το άγχος να τις προσφέρουν διαρκώς πολλές εναλλακτικές επιλογές ρούχων ακόμη όμως απάντηση δεν έχει εισπράξει.
Φημολογείται μάλιστα πως η Ντίνα για καλό και για κακό προσέγγισε μέσω συνεργάτη της πασίγνωστη στυλίστρια η οποία συνεργάζεται εδώ και χρόνια με άλλη παρουσιάστρια πρώτης γραμμής αλλά και με τραγουδίστρια του ίδιου βεληνεκούς όμως η απάντηση που εισέπραξε ήταν κάθετα αρνητική.

Δείτε ακόμη: Αναβλήθηκε το δικαστήριο Σπυροπούλου – Λιάγκας – Ποιο ποσό ζητάει τώρα η παρουσιάστρια

Δείτε ακόμη: 6 φορές που ο φακός «τσάκωσε» τον Κοντομηνά με τη Σπυροπούλου (Photos)

nassos blog