Συγκλονίζει ο Τάσος Χαλκιάς: \"Έχω διαλέξει ήδη τάφο...Ήρθα τετ-α-τετ με τον θάνατο!\"

Συγκλονίζει ο Τάσος Χαλκιάς: \
Από το περιοδικό You και τον Ανδρέα Θεοδώρου.

Ποιος δεν έχει ξεκαρδιστεί με τις ατάκες του στο “Χάι Ροκ”, στο “Λαβ Σόρρυ” ή στο “Κάτω Παρτάλι”; Ο Τάσος Χαλκιάς, σε μια κατάθεση ψυχής, μιλά στο YOU για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός, το ρόλο που έπαιξε η σύζυγός του στη ζωή του και και το πώς κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια χωρίς να χάσει ούτε στιγμή την αισιοδοξία του.

Το όνομά του είναι συνυφασμένο με την επιτυχία. Μέσα από τους ρόλους του στη μικρή οθόνη χτύπησε κόκκινο στις τηλεθεάσεις είτε ως “Σάκης ο υδραυλικός” είτε ως ο αγροίκος “Διαμαντής” στο “Κάτω Παρτάλι”. Γεννημένος καλλιτέχνης -και αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του- δηλώνει πως όσο αντέχει δεν πρόκειται να αποχωριστεί ούτε για μια στιγμή το θεατρικό σανίδι. Τον συνάντησα στη θεατρική σκηνή «Αβάκιο-Παιδικό Στέκι», σε ένα διάλειμμα από την παράσταση “Πρίγκιψ και φτωχός” όπου πρωταγωνιστεί και μου άνοιξε την καρδιά του, μιλώντας σταράτα και με αφοπλιστική ειλικρίνεια για όλους και όλα. Ο Τάσος Χαλκιάς παρά τις δυσκολίες που συνάντησε όχι μόνο δεν είναι προσηλωμένος στο παρελθόν, αλλά με τη δύναμη και το πάθος που αντλεί από τη δουλειά και την οικογένειά του νιώθει πως δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Δείτε ακόμη: Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Χαίρομαι που δεν έκανα παιδί…»- Η άγνωστη αποβολή!

_L2A3816

Θα μπορούσατε να μείνετε σε ένα χωριό;
Ανά πάσα ώρα και στιγμή. Εάν είχα αφήσει πίσω μου όλα τα προβλήματα που δημιούργησα -κυρίως στους ανθρώπους μου- μπορεί και να είχα φύγει. Δεν ξέρω, βέβαια, αν θα προλάβω να τα λύσω...
Θα προσπαθούσατε να τα λύσετε...
Εγώ θα προσπαθήσω να επιλέξω μέχρι και την τρύπα που θα με χώσουν. Θέλω να έχω την επιλογή για το πού θα θαφτώ!
Θα διαλέξετε τον τάφο σας;
Τον έχω διαλέξει ήδη! Θέλω η τελευταία μου κατοικία να είναι αυτή που γουστάρω.
Δηλαδή δεν φοβάστε το θάνατο;
Καθόλου. Αν συμφιλιωθείς με βάση τη λογική και όχι τα συναισθήματά σου, τότε δεν φοβάσαι τίποτα.
Ήρθατε ποτέ τετ-α-τετ με αυτόν;
Ναι, όταν ήμουν στρατιώτης στη Θήβα. Είχα ένα παλιό αυτοκίνητο και επιστρέφοντας στο στρατόπεδο ξημερώματα όταν περνούσα κοντά από τα Βίλια, κοιμήθηκα πάνω στο τιμόνι. Βγήκα από τον δρόμο και προσγειώθηκα σε μια πλαγιά. Ήταν μια κατωφέρεια αρκετά πλαγιαστή, το αμάξι καταστράφηκε και τελικά φράκαρα σε έναν μεγάλο βράχο. Γλίτωσα μόνο με μερικά ελαφρά τραύματα. Θα μπορούσα, όμως, πραγματικά να έχω σκοτωθεί.

Δείτε ακόμη: Η αποκάλυψη της Καβογιάννη για το Dolce Vita που μας άφησε άφωνους..

Δείτε ακομη: Απίστευτο θάρρος! Γνωστή παρουσιάστρια βγάζει δημόσια την περούκα της μετά την χημειοθεραπεία!

Περισσότερα στο You που κυκλοφορεί:

COVER_139.indd