Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Bar Refaeli: H φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις για την υπερβολική γυμναστική

bara
News 08.01.2016 10:27

Λίγες μόλις μέρες πριν, ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram με ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης, κάτι που έκανε πολλούς να υποθέσουν ότι όντως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Βασικά αν δεν πρόκειται για δική της εγκυμοσύνη μάλλον δεν είναι και πολύ φυσιολογικό αυτό που έκανε, αλλά anyway.

Δείτε ακόμη: Απίστευτη ιστορία: Η αντίδραση του απατημένου συζύγου που έμαθε από τον γυναικολόγο ότι η έγκυος γυναίκα του τον απατά!Δείτε ακόμη: Το ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ video της Bar Refaeli που… ερωτοτροπεί με μια κούκλα muppet;!

Ωστόσο, φαίνεται πως η Bar Refaeli, έχει βάλει σκοπό να γίνει η πιο fit έγκυος στην ιστορία, αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που ανέβασε η ίδια, και που τη δείχνει να γυμνάζεται και μάλιστα αρκετά έντονα. Όπως καταλαβαίνετε, η κίνηση αυτή της 30χρονης καλλονής, σχολιάστηκε αρνητικά, μιας και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν αρκετά επικίνδυνο το γεγονός ότι διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και ακολουθεί τόσο απαιτητικό πρόγραμμα.Δείτε ακόμη: Ευχάριστα νέα για την Καλομοίρα! Είναι πάλι έγκυος!

Eκτός βέβαια αν δεν είναι έγκυος και όλο αυτό ήταν απλώς μία... παρανόηση! Θα δείξει.

queen.gr

Share