Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Ηλίας Βρεττός: “Παντρεύομαι την γυναίκα που ερωτεύτηκα!”

Ηλίας Βρεττός: “Παντρεύομαι την γυναίκα που ερωτεύτηκα!”
News 24.03.2014 21:20
Η σχέση του Ηλία Βρέττού και της Ευαγγελίας Αραβανή μονοπώλησε το ενδιαφέρον στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz.

Ο τραγουδιστής, παρόλο που ποτέ δεν θέλησε να απασχολεί τα ΜΜΕ με τα προσωπικά του, δηλώνει συνειδητοποιημένος για αυτή του τη σχέση και αποκαλύπτει πως η Ευαγγελία είναι ίσως η σχέση ζωής για εκείνον.

“Είμαι κοινωνικός άνθρωπος, αυθόρμητος, σε βαθμό που καμιά φορά πληρώνω τις συνέπειες. Δεν φοράω το λαμπερό χαμόγελο και ποζάρω σε εξώφυλλα. Στερούμαι υποκριτικού ταλέντου… Δεν προσπάθησα να πουλήσω μέσω της προσωπικής μου ζωής. Είμαι καλά, είμαι σε μια σοβαρή σχέση, ίσως σε μια σχέση ζωής. Μετά τα 30 θέλω να ζήσω ελεύθερος, να περπατήσω χεράκι – χεράκι. Είναι τόσο κακό;”, δήλωσε χαρακτηριστικά “Πρώτο Θέμα”.

Για τη μεγάλη δημοσιότητα που πήρε η σχέση του με την Ευαγγελία στις αρχές, δήλωσε: “ Είναι επικίνδυνο, ειδικά στο ξεκίνημα να προβάλλεται τόσο μια σχέση από τα Μέσα. Μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Ακούς διάφορα… Για εμένα υπήρξε το καλύτερο crash test. Ανέκαθεν ήμουν σχεσάκιας. Μου αρέσει να μοιράζομαι τη ζωή μου. Δεν μου αρέσει η μοναξιά. Θέλω να υπάρχει μια αγκαλιά όταν γυρίζω σπίτι”.

Τέλος, στην ερώτηση αν ετοιμάζεται να παντρευτεί, απαντά: “Θα το κάνω με μια γυναίκα που θα είμαι ερωτευμένος πολύ, και με την Ευαγγελία είμαι. Δίπλα της νιώθω ασφάλεια και σιγουριά. Ο γάμος δεν θέλω να έρθει ως φυσική συνέχεια μετά από χρόνια συγκατοίκησης”.
Share