Μπάγια Αντωνοπούλου: Το \"πουλέν\" του Γιώργου Παπαδάκη ποζάρει ως μοντέλο και αποκαλύπτει όσα δεν ξέρουμε γι\'αυτήν...

Μπάγια Αντωνοπούλου: Το \
Από την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Ακόμα κι αν δεν έχει δει κανείς ποτέ τον Γιώργο Παπαδάκη –πράγμα αδύνατο–, δεν γίνεται να μην έχει ακούσει έστω και κατά τύχη το όνομα της Μπάγιας Αντωνοπούλου. Το «πουλέν» του γνωστού δημοσιογράφου, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, φωτογραφίζεται για το YOU, ποζάρει ως μοντέλο –από όπου άλλωστε ξεκίνησε– και αποκαλύπτει όσα δεν ξέρουμε για αυτήν…

Έχει μια μοναδική άνεση να ποζάρει στο φακό,… κάτι που, αν δεν ξέρεις το background της, σε εκπλήσσει ευχάριστα. Ωστόσο, η ζωή της Μπαγιας είναι άμεσα συνυφασμένη με τον κόσμο της μόδας κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τα καλλιστεία του ΑΝΤ1, από όπου και ξεκίνησε, αλλά με το γεγονός ότι ο πατέρας της είχε ένα από τα μεγαλύτερα ατελιέ μόδας. Κι αν τον μπαμπά της τον έχασε στα 18 της, εδώ και δύο χρόνια έχει βρει την πατρική στοργή και αγάπη στον άνθρωπο που της εμπιστεύτηκε μια θέση δίπλα του, τον Γιώργο Παπαδάκη.

IMG_2565

Δείτε ακόμη: Δείτε τον Γιώργο Παπαδάκη με τον γιο του σε μία σπάνια εμφάνιση!

Πώς είναι η συνεργασία σου με τον Γιώργο Παπαδάκη;
Ο Γιώργος έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου. Είναι μεγάλος δάσκαλος,απίστευτα χαρισματικός και είμαι εξαιρετικά τυχερή που μαθαίνω δίπλα του. Πέρα από τη συνεργασία μας, τον βλέπω σαν πατέρα μου, τον εμπιστεύομαι απόλυτα και ξέρω ότι θα μου δώσει πάντα τη σωστή συμβουλή. Είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι δίπλα στον άνθρωπο που είναι 25 χρόνια πρώτος. Ο Γιώργος Παπαδάκης μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα και αυτό είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Ποια είναι η σημαντικότερη συμβουλή που σου έχει δώσει;
Στα πέντε χρόνια που είμαι κοντά του μου έχει δώσει αμέτρητες συμβουλές, μπορώ να ξεχωρίσω όμως δύο. Η πρώτη είναι να έχω επιμονή στη δουλειά, να προσπαθώ για το καλύτερο αποτέλεσμα και να μην εφησυχάζω. Η δεύτερη, να είμαι πάντα ο εαυτός μου, να μην προσποιηθώ ποτέ για την τηλεθέαση.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που αντιμετώπισες στο πλατό στα δύο χρόνια παρουσίας σου μπροστά από τις κάμερες;
Δεν είναι μία, είναι πολλές. Γροθιά στο στομάχι ήταν η περίπτωση μιας οικογένειας με δύο παιδιά που ζούσε μέσα στο αυτοκίνητο, γιατί δεν είχαν να πληρώσουν το ενοίκιο. Κάτι τέτοιες στιγμές η κρίση δεν είναι απλώς μια λέξη αλλά σκληρή πραγματικότητα.

Τι ώρα ξυπνάς κάθε μέρα και τι ώρα κοιμάσαι;
Ξυπνάω στις 4:30 τα χαράματα καθημερινά, αφού πρέπει να είμαι πολύ νωρίς στο κανάλι για την προετοιμασία της εκπομπής. Όπως φαντάζεσαι, κοιμάμαι γύρω στις 10 μ.μ.

Δείτε ακόμη: Παύλος Κοντογιαννίδης για Λαζόπουλο: «Όταν κάνει πολιτική σάτιρα το βλέπετε και μόνοι σας ότι…»

Πώς αντιμετώπισαν τα μέσα και οι συνάδελφοί σου ένα κορίτσι άγνωστο και πολύ όμορφο, προερχόμενο από τον κόσμο της μόδας;
Από μικρή είχα επαφές με το χώρο της μόδας, καθώς η οικογένειά μου διατηρεί ατελιέ ρούχων. Διάλεξα όμως τον δικό μου δρόμο και αυτός είναι η δημοσιογραφία. Δεν αντιμετώπισα καχυποψία από κανέναν, το αντίθετο. Οι συνάδελφοί μου με βοήθησαν και με βοηθούν, καθώς ακόμα είμαι στην αρχή και στην ομάδα μας είμαι η πιο καινούρια. Εξάλλου, στο χώρο μας υπάρχουν πολλές όμορφες γυναίκες, ούτε η πρώτη είμαι ούτε η τελευταία.

Τηλεοπτικά, ποιο θα ήθελες να είναι το επόμενο βήμα σου;
Δεν σκέφτομαι το επόμενο βήμα, ακόμα συλλέγω εμπειρίες. Είμαι πολύ ευχαριστημένη δίπλα στον Γιώργο και στο ρόλο που έχω στο «Καλημέρα Ελλάδα». Εύχομαι να είμαι για πολλά χρόνια ακόμα δίπλα του.

IMG_2719

Υπήρξαν κακεντρεχή σχόλια;
Δεν έχω ακούσει, αλλά και να είχα ακούσει δεν θα έδινα σημασία. Τα σχόλια που ακούω από τηλεθατές της εκπομπής είναι πολύ θετικά και αυτό με κάνει χαρούμενη.

Έχεις δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα στη δουλειά;
Επιθέσεις στο παρελθόν έχουν υπάρξει, δεν ήταν όμως κάτι που δεν μπόρεσα να διαχειριστώ ή που με έβλαψε. Άλλωστε, ο χώρος μας είναι ανταγωνιστικός. Στην εκπομπή όμως δεν υπάρχουν τέτοια περιστατικά, ο Γιώργος προστατεύει πάντα τους συνεργάτες του.

Έχεις δεχθεί bullying για το όνομά σου;
Όταν ήμουν μικρή, στο σχολείο, έκανε εντύπωση το όνομά μου στα άλλα παιδιά, γιατί είναι ασυνήθιστο. Bullying όμως δεν έχω δεχθεί. Aυτό που αντιμετωπίζω είναι ότι στην αρχή κανείς δεν το λέει σωστά και, βέβαια, όλοι με ρωτούν από πού βγαίνει. Πήρα το όνομα της γιαγιάς μου, που ήταν από την Αίγυπτο.

Πώς σου ήρθε να ασχοληθείς με την ενημέρωση;
Ανέκαθεν με τραβούσε η ενημέρωση, όταν όμως βρέθηκα από τη σχολή του ΑNT1 στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, για να κάνω την πρακτική μου, σιγουρεύτηκα μέσα μου ότι αυτό μου ταιριάζει. Ήταν το όνειρο μου να ασχοληθώ με την ενημέρωση και είμαι ευτυχισμένη που το κατάφερα.

Δείτε ακόμη: Μπέττυ Μαγγίρα: Moυ λείπει η τηλεόραση, αλλά όχι αυτό που έκανα πέρυσι!

Περισσότερα στο You που κυκλοφορεί:

you140_cover