Η Έλεν ντε Τζενέρις απέκτησε παιδί με την σύντροφό της!

Η Έλεν ντε Τζενέρις απέκτησε παιδί με την σύντροφό της!
Η Έλεν ντε Τζενέρις απέκτησε παιδί, «λέει» η είδηση και όλοι άρχισαν να ψάχνουν αν στις ΗΠΑ επιτρέπεται η υιοθεσία παιδιών από ζευγάρια ομοφυλοφίλων, καθώς είναι γνωστό πως η δημοφιλής παρουσιάστρια είναι λεσβία.

Η συμβία της Πόρσια ντε Ρόσι και η ίδια απέκτησαν όντως ένα «Παιδί», πρόκειται όμως για ένα τρισχαριτωμένο κουταβάκι που οι δυο τους ονόμασαν Kid, που σημαίνει «παιδί». Η Έλεν ντε Τζενέρις το ανακοίνωσε από την εκπομπή της και χρησιμοποιώντας το γνωστό της χιούμορ, είπε: «Έτσι, αποκτήσαμε κι εμείς παιδί»!

Δείτε ακόμη:Η Angelina Jolie θα γίνει ξανά μαμά!

Συνεχίζοντας την «εξομολόγηση» στους τηλεθεατές της για το νέο μέλος της οικογένειας, είπε ακόμα ότι το εννιά εβδομάδων κουταβάκι τα πάει πολύ καλά με τους δύο άλλους σκύλους του ζευγαριού, την Άγγι και τον Γουλφ, αν και η... σχέση του με την ίδια έχει κάποια προβλήματα. «Ναι, είναι πολύ χαριτωμένο», είπε δείχνοντας την φωτογραφία του. «Θα σας πω όμως τι δεν είναι χαριτωμένο, που ξυπνάει στις 11, στη 1, στις 3 και στις 5 το πρωί. Και στις 5, τέλος, αυτό ήταν, ξύπνησε», είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Παίρνω έτσι μια ιδέα τι σημαίνει να είσαι μητέρα και αυτό μπορεί να είναι τρελό»!

Όσο για το πώς πήραν την απόφαση για το... ομολογουμένως «περίεργο» όνομα; «Τον βγάλαμε Παιδί, γιατί, ξέρετε όλοι, ότι μας ρωτάνε συνέχει αν θα αποκτήσουμε παιδί... Ε, τώρα μπορώ να απαντώ, "έχουμε Παιδί" και μπορεί να σταματήσουν»!

Δείτε ακόμη: Οι μαμάδες διασήμων Ελληνίδων, που δεν έχουμε ξαναδεί!



Δείτε ακόμη: Καλομοίρα Σαράντη: Οι επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της – Τι αποκαλύπτει η ίδια στο youweekly.gr;