Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Μένιος Φουρθιώτης - Ελεονώρα Μελέτη: Αναμετρήθηκαν τετ-α-τετ on air - "Ας το λήξουμε για να τελειώνουμε!"

fourthietis
News 18.01.2016 08:39
Ελεονώρα Μελέτη και Μένιος Φουρθιώτης "αναμετρήθηκαν" τετ α τετ στα Αποκαλυπτικά, έβαλαν τέλος σε όλα τα σενάρια για τη συνεργασία τους, μίλησαν για το εξώδικο και έδωσαν και είδηση για μια νέα εκπομπή!

Σχετικά με το εξώδικο που είχε στείλει η παρουσιάστρια στο Espilon, η Ελεονώρα Μελέτη εξήγησε: «Στην αρχική μας συμφωνία είχαμε πει ότι...". Ο Μένιος Φουρθιώτης πρόσθεσε από την πλευρά του: «Πήγες διακοπές, γύρισες και σου ζητήσαμε για λίγο καιρό ακόμα να συνεχίσεις, μέχρι την αναδιοργάνωση του ενημερωτικού τομέα του σταθμού. Εσύ είχες ζητήσει να κάνουμε κάποια πραγματάκια, που όμως δεν προλάβαμε και για να είσαι τυπικά καλυμμένη έστειλες το εξώδικο».

Δείτε ακόμη: Μένιος Φουρθιώτης: Ήταν καλεσμένη η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή του και…δεν εμφανίστηκε ποτέ – Η απίστευτη αντίδραση του παρουσιαστή!

Για τις φήμες που την θέλουν να μετακομίζει στον ΣΚΑΪ, η Ελεονώρα τόνισε: «Ούτε μου έγινε ποτέ πρόταση από τον ΣΚΑΪ, ούτε έχουμε μιλήσει ποτέ με τον ΣΚΑΪ σε όλα τα χρόνια ύπαρξής μου σε αυτό τον χώρο. Δεν έχω έρθει ποτέ στη ζωή μου σε επαφή με στελέχη του ΣΚΑΪ».

Λίγο πριν το τέλος της κουβέντας τους, ήρθε και η αποκάλυψη από τον Μένιο: «Να σημειώσουμε, ότι..."

Δείτε το βίντεο:


Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Μένιος Φουρθιώτης: Τι αποκάλυψε για την Ελεονώρα Μελέτη και το εξώδικο;

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Ελεονώρα Μελέτη: Είναι αυτός ο νέος της σύντροφος;
Share