Στο σφυρί το σπίτι της Δήμητρας Παπανδρέου, αξίας 550.000 ευρώ

Στο σφυρί το σπίτι της Δήμητρας Παπανδρέου, αξίας 550.000 ευρώ
Στο σφυρί βγαίνει αύριο (Τετάρτη) για μια ακόμη φορά μια από τις έξι πολυτελείς μεζονέτες της οδού Αγράμπελης 3 στην Εκάλη. Τα σπίτια ανεγέρθηκαν πριν οκτώ χρόνια στη θέση της γνωστής “ροζ βίλας” του Ανδρέα Παπανδρέου και της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου. Μάλιστα, αυτή θα είναι, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso η τρίτη φορά που η οικία μπαίνει σε πλειστηριασμό.

Δείτε ακόμη: Τα διαζύγια της οικογένειας Παπανδρέου και τα…ροζ σκάνδαλα!

Η μεζονέτα έχει εμβαδόν 467 τμ, κήπο και δυο πάρκινγκ και η τιμή εκκίνησής της θα είναι 550.000 ευρώ -το μισό της αντικειμενικής της αξίας. Βέβαια, όλοι περιμένουν να δουν αν θα υπάρξει αγοραστικό ενδιαφέρον,όπως αναφέρει το tlife, μιας και τις προηγούμενες δυο φορές η διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε.

spiti

Δείτε ακόμη: Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Ο Αντρέας θα ήταν τώρα περήφανος

Το Νοέμβρη του 2011 είχε βγει για πρώτη φορά στο σφυρί με τιμή εκκίνησης 1.200.000 ευρώ, λόγω αντιδικίας της Δήμητρας Παπανδρέου όμως με την Χριστιανική Ένωση Νεανίδων η διαδικασία ανεστάλη. Τον Ιανουάριο του 2012 ξεκινά κανονικά η διαδικασία, αλλά δεν βρίσκεται αγοραστής. Το Νοέμβρη του 2013 επαναλαμβάνεται με τιμή εκκίνησης 800.000 ευρώ και πάλι δεν υπάρχει ενδιαφέρον... Και τώρα είναι η τρίτη φορά που η μεζονέτα βγαίνει στο σφυρί...

Δείτε ακόμη: Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Ξεφτιλίζει την Μαργαρίτα on air!