Φ. Σκορδά - Γ. Λιάγκας: Βόμβα στο γάμο τους!

Φ. Σκορδά - Γ. Λιάγκας: Βόμβα στο γάμο τους!
Έριξε τη βόμβα της. Λίγο μόλις καιρό μετά τις αποκαλύψεις του Γιώργου Λιάγκα πως “δεν κοιμόμαστε μαζί με τη Φαίη”, σειρά είχε η παρουσιάστρια, η οποία φρόντισε να ρίξει και άλλο λάδι στη φωτιά, ενισχύοντας τις κακές γλώσσες που μιλούν για κρίση στο γάμο τους.

Δείτε ακόμη: Συνάντηση κορυφής: Λιάγκας – Σκορδά – Σπυροπούλου στο ίδιο τραπέζι! Τα βρήκαν τελικά;

Το γεγονός πως η Φαίη Σκορδά παραδέχτηκε πως εξακολουθεί εδώ και τέσσερις περίπου μήνες να κοιμάται χωριστά από τον σύζυγό της, άφησε πολλούς με το στόμα ανοιχτό. “Τι τρέχει με το ζευγάρι, περνάει κρίση;”, είναι το βασικό ερώτημα που έχει κάνει άνω κάτω τα καλλιτεχνικά -και όχι μόνο- πηγαδάκια. Παρότι το ζευγάρι, έχει έρθει ξανά αντιμέτωπο με αυτό το... φαινόμενο, καθώς το ίδιο συνέβη και πριν τρία χρόνια όταν ήρθε στη ζωή ο γιος τους Γιαννάκης (με τον Λιάγκα να κοιμάται στον καναπέ και η Φαίη με το μωρό), αυτή τη φορά έχει πάρει... παράταση. Όπως παραδέχτηκε η Φαίη, παρότι ο γιος της Δημήτρης είναι σε μια ηλικία που θα έπρεπε να κοιμάται μόνος του, εκείνος δεν κλείνει μάτι αν δεν έχει κοντά τη μαμά του.

Δείτε ακόμη: Ο Γιώργος Λιάγκας «ξεγυμνώνει» on air την Χριστίνα Παππά- Ποιός της έκανε πρόταση γάμου τελικά;

“Πιστεύω είναι μια φάση και θα περάσει”, ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, σύμφωνα με το περιοδικό Yes. Αν και το διάστημα που έχει να κοιμηθεί με τον σύζυγό της είναι μεγάλο, η Φαίη δεν μπορεί να χαλάσει χατίρι σε κανέναν από τα παιδιά της, αφού είναι γνωστή η τρελή αδυναμία που τους έχει. Θέλοντας μάλιστα να μην αφήνει κανέναν παραπονεμένο, κάθε βράδυ κοιμάται με.... βάρδιες. “Ξεκινάω με έναν πιο μικρό, συνεχίζω με έναν μεγαλύτερο αλλά με τον πιο μεγάλο από όλους ανοίγω τα μάτια μου το πρωί”, ανέφερε χαρακτηριστικά.