Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ναταλία Γερμανού: Η άγνωστη αποβολή και οι νέες προσπάθειες για παιδί - Απίστευτη εξομολόγηση!

germanou
News 22.01.2016 13:31
Η εξομολόγησή της για μία δύσκολη περίοδο της ζωής της. Δεν μασάει ποτέ τα λόγια της. Και γι' αυτό οι αποκαλύψεις της προκαλούν αίσθηση.

«Σκέφτομαι να υιοθετήσω ένα παιδί. Ήδη το προχωράω νομικά». Η Ναταλία Γερμανού προκάλεσε αίσθηση με την αποκάλυψή της, αφού όπως και η ίδια έχει παραδεχτεί δεν πίστευε ποτέ ότι είναι από τις γυναίκες που έχουν γεννηθεί για να γίνουν μητέρες. Τώρα τα πράγματα φαίνεται πως έχουν αλλάξει και δεν είναι αρνητική όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα η Ναταλία θα μπορούσε εδώ και αρκετά χρόνια να έχει γίνει μητέρα, αλλά τότε ένιωσε ότι δεν ήταν έτοιμη για κάτι τέτοιο. Η ίδια η παρουσιάστρια το έχει εξομολογηθεί αν και όπως λέει δεν της είναι καθόλου ευχάριστη αυτή η ανάμνηση και σπάνια μιλάει γι' αυτό.

Δείτε ακόμη: Ναταλία Γερμανού: «Έχω σπρώξει τραπέζι και έφυγε» – Ποιός τη νευριάσε;

Η Ναταλία είχε μία εγκυμοσύνη η οποία δεν έχει γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό. Πριν από 29 χρόνια όταν η Γερμανού ήταν 20 ετών είχε μείνει έγκυος, όμως η εγκυμοσύνη δεν προχώρησε. «Πιστεύω ότι ήμουν πολύ μικρή για να γίνω μάνα», αποκαλύπτει η Ναταλία και συνεχίζει: «Έτυχε όταν ήμουν 20 χρόνων να μείνω έγκυος και επέλεξα συνειδητά να μην κρατήσω το παιδί. Είναι όμως πολύ προσωπικό θέμα και δεν θέλω να μιλάω πολύ γι' αυτό». Βέβαια τώρα τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά και η Ναταλία ελπίζει ότι σύντομα θα κρατά στην αγκαλιά της ένα μωρό που θα γεμίσει ακόμη περισσότερο τη ζωή της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Ναταλία Γερμανού αποκαλεί «Βασίλισσα» την Ελένη Μενεγάκη και της εύχεται χρόνια πολλά!ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δείτε πώς είναι η μητέρα της Ναταλίας Γερμανού και πάρτε υπογλώσσια…

Share