Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Αγωνία για την Αγγελικη Ηλιάδη: Το πρόβλημα υγείας του γιου της!

aggeliki ikliadi
News 25.01.2016 10:34
Στο κρεβάτι ήταν αυτές τις μέρες ο μικρός Βασίλης και ανησύχησε τους γονείς του. Ο γιος της Αγγελικής Ηλιάδη και του Σάββα Γκέντσογλου κόλλησε μια ίωση και πέρασε δύσκολα, αλλά ευτυχώς τώρα είναι καλύτερα στην υγεία του. Αυτές τις μέρες άλλωστε, κυκλοφορούν πολλές ιώσεις και τα παιδάκια είναι τα πρώτα που αρρωσταίνουν.

Ωστόσο, η σύντομη (ευτυχώς) περιπέτεια υγείας του μικρού μπόμπιρα ανησύχησε πολύ την μητέρα του, που δεν έφυγε λεπτό από κοντά του. Η Αγγελική ακύρωσε τα πάντα και έμεινε σπίτι για να φροντίσει τον γιο της... ώσπου να τον δει να νιώθει καλύτερα. Μαζί και ο Μπαμπίνος, που έκανε όλη την ώρα παρέα στο μικρότερο αδελφάκι του...

Δείτε ακόμη: Άλλος άνθρωπος! Δείτε την Αγγελική Ηλιάδη άβαφη μαζί με τον γιο της

Το πρωί της δευτέρας, πάντως, ο Βασίλης φαίνεται πως έχει αρχίσει να αναρρώνει και φορώντας της πιτζάμες του... “κόλλησε” στην τηλεόραση. Και ανακουφισμένη πια η μητέρα του ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας: “Αφοσίωση δόξα τω Θεώ τα δύσκολα της επικίνδυνης ίωσης πέρασαν! Είμαστε αρκετά καλύτερα μαμά, μπαμπά, Bro μου και κολλητάκι μου @bobdimitrov. Ευχαριστώ που δεν φύγατε λεπτό από δίπλα μας! Καλημέρα σε όλους και μανούλες μεγάλη προσοχή στα παιδάκια μας!!!”

iliadi

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δείτε την Αγγελική Ηλιάδη πριν τις πλαστικές! Θα πάθετε ΣΟΚ!tlife
Share