Αντωνία Καλλιμούκου - Θοδωρής Μισόκαλος: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στην σχέση τους!

Αντωνία Καλλιμούκου - Θοδωρής Μισόκαλος: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στην σχέση τους!
Από την Τζώρτζια Συρίχα.

Ένας τρελός έρωτας ξεκίνησε πριν από τις γιορτές και όπως φαίνεται πάει από το καλό στο καλύτερο... Η Αντωνία Καλλιμούκου και ο Θοδωρής Μισόκαλος δεν κάνουν πια ούτε στιγμή μακριά ο ένας από τον άλλον. Στην επίδειξη γνωστών οίκων νυφικών στο “MEC Παιανίας”, το γνωστό μοντέλο την περασμένη εβδομάδα φόρεσε πολλές κατάλευκες δημιουργίες και περπάτησε νύφη στην πασαρέλα, ενώ ο καλός της από κάτω την καμάρωνε και της χαμογελούσε...

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="172515,172516,172517"]

Δείτε ακόμη: Ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπά και τα «χώνει» στον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη: «Δεν θα πω κάτι άλλο γιατί φοβάμαι ότι…»

Κάποιοι, μάλιστα, λένε ότι είναι ήδη έτοιμο το ζευγάρι, με τη συγκατάθεση της Ελένης Μενεγάκη, αδελφής του Θοδωρή, να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του και να συγκατοικήσει... “Όλα είναι πιθανά να συμβούν, ίσως και πολύ σύντομα”, λέει στενός φίλος τους που μας επιβεβαιώνει ότι μπορεί και να φάμε σχετικά γρήγορα ακόμα και κουφέτα! Πάντως μετά την επίδειξη μόδας ο Θοδωρής Μισόκαλος πήγε να πάρει το κορίτσι του για να φύγουν μαζί και μόλις την είδε την έπνιξε στις αγκαλιές και τα φιλιά, αποδεικνύοντας ότι... “εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος”, ενώ διόλου δεν νοιάζεται αν ο φακός του Youweekly.gr είναι μπροστά και τους κάνει κλικ!

Περισσότερα στο You που κυκλοφορεί:

COVER_142.indd

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καλλιμούκου- Μισόκαλος: Ρομαντικό ταξίδι στο οικογενειακό εξοχικό στην Κάρυστο!