Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκάλυψη: Το άγνωστο παρασκήνιο της συνεργασίας της Κατερίνας Ζαρίφης με την Μενεγάκη

zarifi
News 05.02.2016 11:01

Η Κατερίνα Ζαρίφη, κάθισε «Πλάτη με Πλάτη» με την Κατερίνα Καινούργιου και της μίλησε για την συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη και η πιο εύκολη στιγμή της συνεργασίας τους;

«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η μέρα που αποφάσισα ότι θα φύγω από την εκπομπή. Γιατί εγώ ήθελα να γίνω ηθοποιός τότε όντως. Πολύ εύκολες είναι οι χρονιές της Ελένης με τις εγκυμοσύνες, πρέπει να ξέρεις. Είναι μια γυναίκα που περιμένει το παιδί της, τρώει ό,τι θέλει και γενικά είναι πολύ χαρούμενη. Δεν ήταν νευρική στις εγκυμοσύνες ποτέ. Απλώς κουβαλούσε ένα έξτρα βάρος επάνω της. Περνάει πολύ εύκολα τις εγκυμοσύνες της», απάντησε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Ποια έκανε το πρώτο βήμα για να επιστρέψει στην εκπομπή;

«Καλέ η Ελένη πήρε ένα τηλέφωνο και είπε “Θα 'ρθεις;”. Με παίρνει η Βένια Καραγιάννη, ούτε καν η Ελένη, και μου λέει: “Έλα Κατερίνα μου, την άλλη εβδομάδα η Ελένη σε θέλει καλεσμένη”. Και της λέω “Θα 'ναι ο Γρηγόρης;”. Και ήρθα! Το πιστεύεις ότι δεν συζητήσαμε ποτέ με την Ελένη, τόσα χρόνια μετά, την υπόθεση “Πρωινός Καφές”;».

Δείτε αεκόμη: Αγνώριστοι! 19 χρόνια πριν η Κατερίνα Ζαρίφη αλλά και πολλοί άλλοι παρουσιαστές (Βίντεο)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Με τέτοιον άντρα σαν τον Ματέο δεν πας για ύπνο…»: Το απίστευτο σχόλιο στην Ελένη Μενεγάκη – Ποιος το έκανε;

Share