Νίκος Ορφανός: Φωτογραφίζεται με την γυναίκα και τον γιο του για το Youweekly.gr!

Νίκος Ορφανός: Φωτογραφίζεται με την γυναίκα και τον γιο του για το Youweekly.gr!
Από τον Γιώργο Μπέζα.

Λένε πως ο “φτερωτός θεός” σε βρίσκει όπου θέλει με τα βέλη του... Έτσι ξεκίνησε και η ιστορία αγάπης του Νίκου Ορφανού και της Αντιγόνης Παφίλη, το ραντεβού τούς το έκλεισε η μοίρα σε μια δουλειά και από εκείνη τη μέρα η ζωή τους άλλαξε αφού μαζί δημιούργησαν μια όμορφη οικογένεια. Σήμερα, αγκαλιά με τον επτά μηνών γιο τους, φωτογραφίζονται αποκλειστικά για το Youweekly.gr και αποκαλύπτουν όμορφα μυστικά του έρωτά τους...

Εκείνος, ένας ηθοποιός με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Ρομαντικός και με διάθεση να βοηθήσει στα κοινά, ασχολήθηκε ενεργά με την πολιτική, ενώ εκείνη, μια δημοσιογράφος που αγαπά τη δουλειά της, ωστόσο και οι δύο έχουν έναν στόχο: Την ευτυχία του γιου τους που σε λίγο καιρό θα βαφτίσουν. Ωστόσο, αγκαλιά και μέσα από τα μάτια του μικρού κάνουν όνειρα και χαμογελούν στην ευτυχία...

IMG_7341

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Ήταν η πιο δύσκολη τηλεοπτική στιγμή μου…» – Οι αποκαλύψεις για την εκπομπή!

Ο γιος σας πόσο άλλαξε την σχέση;
Νίκος: Την ολοκλήρωσε. Γιατί ακούω ζευγάρια που κάνουν παιδί για να μη χωρίσουν, ελπίζοντας να πάρουν παράταση ανανέωσης. Για μένα αυτό είναι ολέθριο σφάλμα. Ακόμα κι όταν έρχεται το παιδί και σου διεκδικεί όλον τον ελεύθερο χρόνο σου, δεν πρέπει να σταματάς να δουλεύεις την σχέση με τη γυναίκα σου. Δεν είναι “τώρα έχουμε παιδί, μετά βλέπουμε”! Η σχέση και ο έρωτας πρέπει να τροφοδοτούνται συνεχώς.
Αντιγόνη: Με τον ερχομό του γιου μας, ερωτεύτηκα τον Νίκο πιο πολύ, τον αγάπησα. Οι ζωές μας άλλαξαν για πάντα και αυτό είναι απίστευτο. Ήμασταν ένα παζλ που το παιδί το συμπλήρωσε, ωστόσο υπάρχουν και κάποια άλλα κομματάκια που μπορεί να συμπληρώσουν άλλα παιδιά!
Τι όνομα θα του δώσετε;
Νίκος: Το όνομα του παππού του, Παναγιώτη, του μπαμπά της Αντιγόνης. Εμένα μου αρέσουν αυτά τα παραδοσιακά, που χαίρονται και οι γιαγιάδες με τους παππούδες και καμαρώνουν το όνομά τους. Αυτή η μόδα τελευταία με το βυζαντινισμό στα ονόματα μού φαίνεται κάπως αστεία. Δεν κάνει το όνομα τον άνθρωπο, αλλά η ουσία της καρδιάς του.
Αντιγόνη: Ο Νίκος έχει χάσει τον πατέρα του και το όνομά του το πήρε ο πρώτος εγγονός, οπότε είπαμε να δώσουμε χαρά στον άλλο παππού που είναι κοντά μας για να το ακούσει!
Ο Νίκος είναι παραδοσιακός μπαμπάς; Σηκώνεται τα βράδια και όλα αυτά;
Αντιγόνη: Είναι αυτός που πρέπει και αυτός που μπορεί. Είναι και χαζομπαμπάς. Και πάνες αλλάζει και τον ταΐζει και ξυπνάει μαζί μου για παρέα... Επειδή θηλάζω και δεν μπορεί να κάνει πολλά, κάνει άλλες δουλειές μέσα στη νύχτα, βάζει πλυντήρια, καθαρίζει, έτσι απλά για συντροφιά. Αν και τα ξενύχτια μας είναι ελάχιστα. Φτου, φτου!

Ελένη Μενεγάκη: Έχει «άσο» στο μανίκι για το νέο συμβόλαιο – Τα απανωτά μυστικά ραντεβού της!

IMG_7361
Πόσο αλλάζει τη ζωή του ζευγαριού ένα παιδί;
Νίκος: Αρκετά. Αναπροσαρμόζεις όλα σου τα ωράρια και αποχαιρετάς την έννοια του ελεύθερου χρόνου. Ταυτόχρονα αντιλαμβάνεσαι πόσο “εχθρική” είναι η κοινωνία μας απέναντι στα παιδιά. Όχι μόνο η γονεϊκή μέριμνα είναι ανύπαρκτη, αλλά η ταλαιπωρία που υφίσταται η γυναίκα-εργαζόμενη του ιδιωτικού τομέα είναι πολύ μεγάλη.
Αντιγόνη: Νομίζω αυτό που έχει να διαχειριστεί ένα ζευγάρι είναι ότι πια δεν γίνεται να κάνει κάτι αν δεν το οργανώσει. Για ζευγάρια σαν κι εμάς που είμαστε και ελεύθεροι επαγγελματίες, αν δεν έχουμε πρόγραμμα, θα χαθούμε στη μετάφραση! Ευτυχώς έχουμε την πολύτιμη βοήθεια γιαγιάδων και του παππού και αυτό είναι πολύ σημαντικό.
Μια κόρη θα θέλατε;
Νίκος: Εγώ μετά χαράς.
Αντιγόνη: Κι εγώ. Έχω και κληρονομικότητα στα δίδυμα! Λες;

IMG_7445
Πώς του ανακοίνωσες πως θα γίνει μπαμπάς;
Αντιγόνη: Θέλαμε τόσο πολύ να γίνουμε γονείς. Το περιμέναμε από μήνα σε μήνα. Και ήρθε και μας βρήκε. Δεν έκανα κάτι ρομαντικό. Απλώς μόλις το είδα άρχισα να κλαίω από χαρά! Δεν θυμάμαι άλλη φορά στη ζωή μου να κλαίω τόσο πολύ από χαρά! Γνήσια χαρά. Είναι απίστευτο το συναίσθημα! Και μετά αγκαλιαστήκαμε και κλάψαμε μαζί!
Πόσο καιρό είστε μαζί;
Νίκος-Αντιγόνη: Τρία χρόνια και δύο μήνες.
Γνωριστήκατε μέσα από τη δουλειά... Τι είπατε μόλις ο ένας είδε τον άλλον;
Νίκος: “Καλησπέρα. Τι κάνεις; Είμαι ο Νίκος”! (χαχαχα)
Αντιγόνη: Τρομάρα μου εγώ ήθελα να συνεργαστούμε επαγγελματικά και την πάτησα…Εγώ ένα επαγγελματικό ραντεβού πήγα να κάνω! Κορίτσια το νου σας. Παραμονεύουν παντού!

Ο Αλέξης Κούγιας «καρφώνει» την Εύη Βατίδου: «Συνεργάστηκε με τον Λαζόπουλο για να…» – Δείτε τι αποκάλυψε!

Περισσότερα στο You που κυκλοφορεί:

COVER_144.indd