Επίσημα η Άννα Βίσση στο πλευρό του Νίκου Καρβέλα

Επίσημα η Άννα Βίσση στο πλευρό του Νίκου Καρβέλα
Πρεμιέρα είχε χθές ο Νίκος Καρβέλας στο Mesiah στο Κολωνάκι. Η πρώτη του live εμφάνιση ήταν αρκετή για να μας δείξει τι θα ακολουθήσει στις επόμενες εμφανίσεις του. Ο διάσημος συνθέτης και τραγουδιστής ξεσήκωσε το κοινό του με τις παλιές μεγάλες επιτυχίες του, παρέα με την ροκ κιθάρα του.

k5

k6

 

Στο πλευρό του βρέθηκε η πρώην σύζυγος του Άννα Βίσση, με την οποία, πλέον, διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Αλλά και η πρώην σύντροφός του και καλή του φίλη Χριστίνα Αναγνωστοπούλου, η οποία τον στήριξε απο την πρώτη στιγμή μετά το χωρισμό του από την Αννίτα Πάνια. Βέβαια, φήμες τους θέλουν να είναι ξανά μαζί, έτσι, μάλλον ρίχνουν κι άλλο λάδι στη φωτιά και φουντώνουν κι άλλο τα σενάρια. Η βραδιά είχε πολύ ενέργεια και το μαγαζί ήταν κατάμεστο.

k3Η Αννίτα Πάνια δεν εμφανίστηκε ούτε για μια στιγμή στο μαγαζί, επιβαιβεώνοντας με αυτό τον τρόπο τα σενάρια που τους θέλουν να έχουν χωρίσει οριστικά και να έχει προχωρήσει ο καθένας στη ζωή του.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="179475,179476,179477,179478,179479,179480,179481,179482"]

Δείτε ακόμα: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νίκος Καρβέλας μετά τον χωρισμό με την Αννίτα Πάνια – Τα προβλήματα υγείας που τον έχουν «διαλύσει»