Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ποιος διάσημος Έλληνας κούκλος δηλώνει μανιακός με το σεξ;

dimitris-alexandrou-people-108-2
News 13.02.2016 10:06

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε συνέντευξή του μίλησε για το τι συγχωρεί σε μια σχέση και τον ρόλο του σεξ στη ζωή του.
«Το τι μπορώ να συγχωρέσω σε μία σχέση είναι μεγάλη συζήτηση. Ο ερωτευμένος μοιάζει με έναν άνθρωπο που είναι κάτω από την επήρεια αλκοόλ. Αν τον ρωτήσεις μετά από καιρό αν θα δεχόταν κάτι ή όχι, μπορεί να τα δεχόταν όλα. Δεν θέλω λοιπόν να λέω μεγάλες κουβέντα γιατί στον έρωτα όλα επιτρέπονται». Και συνέχισε:

Δείτε ακόμη: Όλγα Φαρμάκη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Όλο το παρασκήνι πίσω από το νέο ζευγάρι!

«Δύο με δυόμισι χρόνια είναι το περισσότερο που έχω παραμείνει ερωτευμένος. Και έχει τελειώσει ωραία γιατί η ανάμνηση του έρωτα μένει στο μυαλό, την ψυχή και την καρδιά. Έχεις βιώσει και συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα και σου μένει σαν ωραία ανάμνηση».

Τι ρόλο παίζει το σεξ στη ζωή του;

«Για εμένα το σεξ παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στη σχέση. Μέσα από το σεξ μπορείς να ξεχάσεις, να ξεπεράσεις και να διορθώσεις πράγματα. Ένα επιτυχημένο ζευγάρι πρέπει να έχει χημεία, να ία βρίσκει, να μην έχει ταμπού και να πειραματίζεται στο σεξ. Όλα επιτρέπονται στο κρεβάτι δυο ανθρώπων. Αρκεί να μη συμβαίνει κάτι που προσβάλλει έναν από τους δύο συντρόφους. Όταν υπάρχει χημεία, η ευχαρίστηση είναι στα απλά. Επικοινωνείς τόσο που δεν χρειάζεται να κάνεις υπερπροσπάθεια για να την καλύψεις και να σε καλύψει. Μπορείς να περνάς ωραία και να κάνεις το σούπερ κρεβάτι χωρίς να έχεις κάνει τίποτα περίπλοκο. Μπορεί να ακουστεί κλισέ, αλλά κάτι που για εμένα θεωρείται ακραίο στο σεξ, για έναν άλλο μπορεί να μην είναι καθόλου. Δεν μου έχει τύχει να μου ζητήσουν κάτι που να με κάνει να αισθανθώ άσχημα. Λίγο πολύ ζυγίζει με κάποιον τρόπο τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και όσο τον γνωρίζεις και ερωτεύεσαι κάνεις πράγματα στο σεξ που έρχονται από μόνα τους χωρίς να τα ζητήσεις».

Δείτε ακόμη: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποστόμωσε την Κατερίνα Καινούργιου: «Ο κόσμος το χει τούμπανο και συ κρυφό καμάρι»

Share