\"Παλεύω να μείνει στον Alpha...\" - Η εξομολόγηση του Βερύκιου για την Ελένη Μενεγάκη: Τι αποκάλυψε για την μεταγραφή της;

\
Ενώ τις προηγούμενες μέρες έβγαινε ο Δήμος Βερύκιος και έκανε τις αποκαλύψεις του, ότι και καλά η Ελένη Μενεγάκη ανανέωσε το συμβόλαιο της με τον Alpha(Δείτε εδώ), ήρθε η παρουσιάστρια να ανατρέψει και να διαψεύσει όλες αύτες τις δηλώσεις του.

Η παρουσιάστρια χθες έδωσε το παρόν στην Γαλλική Πρεσβείο, που πραγματοποιούνταν μία εκδήλωση. Φυσικά οι δημοσιογράφοι δεν θα μπορούσαν να μην την ρωτήσουν για το πολυσυζητημένο συμβόλαιο της και την φημολογούμενη μεταγραφή της από τον Alpha! H παρουσιάστρια δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Εγώ είμαι παρουσιάστρια, άρα το κανάλι είναι υπεύθυνο να κάνει τέτοιες ανακοινώσεις! Από εκεί και πέρα αν είναι να γίνει κάτι θα το μάθετε! Το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος θα συνεχίσει να με βλέπει για πολύ καιρό στην τηλεόραση όπου και αν είμαι! Στον Alpha σ’ίγουρα θα είμαι μέχρι τον Οκτώβρη και από και πέρα να μιλήσει το κανάλι..» (Δείτε εδώ τι δήλωσε η παρουσιάστρια)

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις της παρουσιάστριας, που με λίγα λόγια, αφήνει ανοιχτά τα σενάρια για μεταγραφή σε άλλο κανάλι, ο Δήμος Βερύκιος, στην εκπoμπή Happy Day, φανέρα προβληματισμένος με την ανακοίνωση της παρουσιάστριας είπε με την σειρά του:

"Η Ελένη είναι η φρεγάτα του Alpha! Φυσικά όταν είσαι η Ελένη Μενεγάκη έτσι πρέπει να απαντήσεις! Τα πράγματα γενικά αλλάζουν με δραματικό τρόπο, καθώς όλος ο κόσμος αντιμετωπίζει μεγάλη δυσκολία και ειδικα αυτές τις ημέρες που γίνεται τέτοια αναστάτωση με τις τηλεοπτικές άδειες! Ο Alpha, θέλω να ξέρετε όλοι πως είναι ένα νοικοκυρεμένο μαγαζί και θα το ζήλευαν μέχρι και μεγάλα ευρωπαϊκά κανάλια, γιατί έχει καθαρή θέση! Εγώ προσωπικά όσον αφορά την Ελένη Μενεγάκη, παλεύω να παραμείνει στο κανάλι και στο μέλλον της... Είπαμεμ, είναι η φρεγάτα του Alpha! "

Ελένη Μενεγάκη: Έχει «άσο» στο μανίκι για το νέο συμβόλαιο – Τα απανωτά μυστικά ραντεβού της!


Όπως καταλαβαίνεται κι εσείς από μέρα σε μέρα θα έχουμε εξελίξεις όσον αφορά την θέση της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha!

Το Youweekly.gr συνεχίζοντας το τηλεοπτικό ρεπορταζ για την μεταγραφή της Ελένης Μενεγάκη ή όχι τον επόμενο χειμώνα, αποκαλύπτουμε στοιχεία της πρότασης του τηλεοπτικού σταθμού του ANT1 προς την παρουσιάστρια!

Λοιπον, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, στην μάχη των προσφορών για την παρουσιάστρια, το κανάλι του Αμαρουσίου προσφέρει στην Ελένη Μενεγάκη τα εξής:
1. Συμβόλαιο 3+1 χρόνια.
2. 35.000 ευρώ μηνιαίως.
3. Ποσοστά από τις χορηγίες μέχρι και 15%
Πρόκειται για πραγματικό χρυσάφι, που θα είναι δύσκολο να ανταγωνιστεί άλλο καναλί. Όταν ρωτήσαμε την πηγή μας…» Μα δεν είναι πολλά χρήματα στην σημερινή εποχή!», εισπράξαμε ένα απλό χαμόγελο!!! «Η Μενεγάκη είναι από μόνη της χρυσωρυχείο», λένε πάντως στο ΑΝΤ1 χωρίς να μασάνε τα λόγια τους…Σίγουρα την θέλουν πάντως στο κανάλι!!!
Οπως έχει γράψει το youweekly.gr, η Ελένη Μενεγάκη αμοίβεται απο τον Αlpha με 25.000 ευρώ μηνιαίως και δεν παίρνει τίποτα από τις χορηγίες που έρχονται στην εκπομπή της.

Δείτε ακόμη: Ποιός είναι ο μισθός της Μενεγάκη στον Αlpha και γιατί δεν θέλει να δεσμευτεί με τον Κοντομηνά; Αποκλειστικά στο Υouweekly.gr