ΔΕΙΤΕ τη Μαρία Κορινθίου... ΜΩΡΟ! (ΣΠΑΝΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Την έχουν χαρακτηρίσει ως Ελληνίδα «Μόνικα Μπελούτσι»! Αλλά πώς ήταν μικρή η Μαρία Κορινθίου; Το YOU εξασφάλισε όλο το φωτογραφικό υλικό από τα παιδικά της χρόνια, ανακαλύπτοντας μια διαφορετική πλευρά της sexy Μαρίας!


Είναι το δεύτερο από τα τρία παιδιά της οικογένειας Κορινθίου και μοναχοκόρη. Μεγάλωσε στο Παλαιό Ψυχικό και τα παιδικά της χρόνια ήταν χαρούμενα, ξένοιαστα, ευτυχισμένα. Οι γονείς της, η κυρία Σοφία και ο κύριος Μιχάλης χώρισαν όταν η Μαρία ήταν έντεκα ετών. Αυτό όμως δεν επηρέασε την ψυχοσύνθεσή της. «Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια. Αυτό το αναγνωρίζω στους δικούς μου. Ό,τι και να θυμάμαι είναι ευχάριστο. Πολλά από αυτά που έχω βιώσει τα έχω κρατήσει και τα έχω μεταφέρει στην κόρη μου. Ήμουν ένα παιδί που έπαιζε στη γειτονιά με τους φίλους και τα καλοκαίρια στην Ανάβυσσο, όπου εκεί ήταν ο παράδεισός μας. Τρέχαμε, σκαρφαλώναμε στα δέντρα, κυνηγούσαμε τζιτζίκια.


Ωραία χρόνια...», θυμάται η ηθοποιός. Οι γονείς της δεν ήταν ιδιαίτερα αυστηροί. Απλώς ήθελαν τα παιδιά τους να κάνουν πράγματα που συμβαδίζουν με την ηλικία τους. Η Μαρία Κορινθίου, όπως παραδέχεται, ήταν άτακτη και πεισματάρα: «Σκανταλιάρα ήμουν. Σκαρφιζόμουν διάφορες πλάκες με τα αδέλφια μου και τους φίλους μας, αλλά ήμουν και ανεξάρτητη. Από μικρή πατούσα πόδι, διεκδικούσα τα “θέλω” μου, ήμουν πολύ δυναμική», λέει. Με το σχολείο η Μαρία δεν είχε και τις... καλύτερες σχέσεις. «Δεν ήμουν καθόλου καλή μαθήτρια. Ήμουν ατίθαση. Βαριόμουν να διαβάζω. Να σκεφτείς, ζητούσα από τους δασκάλους να βγω για λίγο έξω και δεν ξαναγυρνούσα στην τάξη. Πήγαινα βόλτες με τις φίλες μου, το προτιμούσα»!


kid1

kid2

kid3



kid4

 

kid5