Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη - Μόλις έγινε η αναγνώριση από την οικογένειά του!

Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη - Μόλις έγινε η αναγνώριση από την οικογένειά του!
Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 08:20 στη συμβολή της Βουλιαγμένης με τη Θράκης. Ο Παντελής Παντελίδης επέβαινε στο αυτοκίνητο μαζί με δύο γυναίκες στο αυτοκίνητο του. Όλα δείχνουν ότι έχασε τον έλεγχο, το αυτοκίνητο προσέκρουσε στις μπάρες με αποτέλεσμα οι λαμαρίνες να τον τραυματίσουν βαρύτατα. Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε. Οι δύο γυναίκες που ήταν μαζί του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν από το Ασκληπειό Βούλας!

"Στις 9.20 πρωινή ώρα νεκρός μετά από τροχαίο, άντρα ηλικίας περίπου 30 χρονών. Αναγνωρίστηκε από συγγενή πρώτου βαθμού, και επιβεβαιώθηκε ότι είναι ο Παντελίδης Παντελής! Περιμένουμε την νεκροτομή για τα αίτια θανάτου!", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διοικητής του Νοσοκομείου

Κατέρρευσε η Ελένη Χατζίδου! Έμαθε στον αέρα της εκπομπής τον θάνατο του Παντελίδη!

Με το αυτοκίνητο του Ρέμου σκοτώθηκε ο Παντελίδης

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Youweekly.gr, το αυτοκίνητο που σκοτώθηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής, Παντελής Παντελίδης, δεν ηταν δικό του!

Του το είχε δώσει ο Αντώνης Ρέμος, δεν έχουμε καταφέρει να μάθουμε αν του το είχε πουλησει ή απλά του το είχε δώσει να το δοκιμάσει για να το πουλήσει ή ακόμη του το έδωσε δανεικό. Αυτό δεν το γνωρίζουμε.

Το ρεπορτάζ όμως λέει, ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το Τζιπ Μερσεντές ήταν του Αντώνη Ρέμου. Να διευκρινίσουμε φυσικά ότι είναι εντελώς άσχετο ότι ο Παντελίδης τράκαρε με αυτό το αυτοκίνητο που άνηκε σε έναν άλλο άνθρωπο. Τα αιτία της τραγωδίας θα εξακριβωθουν.

Δείτε ακόμη: Εικόνες – σοκ από το θανατηφόρο τροχαίο του Παντελή Παντελίδη!