Τελευταία εξέλιξη! Η συνοδηγός του Παντελίδη έχει ελπίδες να ζήσει αλλά της ακρωτηριάσαν το χέρι!

Τελευταία εξέλιξη! Η συνοδηγός του Παντελίδη έχει ελπίδες να ζήσει αλλά της ακρωτηριάσαν το χέρι!
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες σήμερα το πρωί στις 8:20 σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού. Το αυτοκίνητο κινούνταν από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης με μεγάλη ταχύτητα και κατέληξε στις μπάρες του δρόμου στη στροφή που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Στο αυτοκίνητο, μαζί με τον τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη, υπήρχαν επίσης δύο κοπέλες. Η συνοδηγός βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και δίνει μάχη για τη ζωή της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, το ιατρικό προσωπικό έκανε τα αδύνατα δυνατά για να κρατήσουν την κοπέλα στην ζωή, με αποτέλεσμα να ακρωτηριάσουν το ένα χέρι της. Από στιγμή σε στιγμή θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της.

Αστυνομικός, από την τροχαία, μεταφέρει στο Youweekly.gr,πως ο τραγουδιστής δεν είχε εξοικείωση με το αυτοκίνητο, καθώς το είχε ελάχιστες μέρες στην κατοχή του, με αποτέλεσμα όταν έφυγε εκτός ελέγχου το όχημα δεν ήξερε να το χειριστεί ωστε να το επαναφέρει.

Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη – Μόλις έγινε η αναγνώριση από την οικογένειά του!

Με το αυτοκίνητο του Ρέμου σκοτώθηκε ο Παντελίδης

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Youweekly.gr, το αυτοκίνητο που σκοτώθηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής, Παντελής Παντελίδης, δεν ηταν δικό του!

Του το είχε δώσει ο Αντώνης Ρέμος, δεν έχουμε καταφέρει να μάθουμε αν του το είχε πουλησει ή απλά του το είχε δώσει να το δοκιμάσει για να το πουλήσει ή ακόμη του το έδωσε δανεικό. Αυτό δεν το γνωρίζουμε.

Το ρεπορτάζ όμως λέει, ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το Τζιπ Μερσεντές ήταν του Αντώνη Ρέμου. Να διευκρινίσουμε φυσικά ότι είναι εντελώς άσχετο ότι ο Παντελίδης τράκαρε με αυτό το αυτοκίνητο που άνηκε σε έναν άλλο άνθρωπο. Τα αιτία της τραγωδίας θα εξακριβωθουν.

Δείτε ακόμη: Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή του τροχαίου του Παντελή Παντελίδη