Το τελευταίο post του Παντελή στο Facebook!

Το τελευταίο post του Παντελή στο Facebook!
Όποιον και να ρωτήσεις από τους φίλους του Παντελή Παντελίδη ένα πράγμα μονολογεί: "Τον φάγανε στα social media όλοι εκείνοι οι καλοθελητές που τον βρίζανε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η ιστορία με την Κύπρο τον τσάκισε".

Ο Παντελής Παντελίδης, όπως άλλωστε είχε αναδείξει το Youweekly.gr, ήταν ένας καλλιτέχνης, που τον ανέδειξε ο κόσμος, μέσα από το Youtube και τα social media.. Δεν είχε καμία σχεση με δισκογραφικές, με δημόσιες σχέσεις, με ίντριγκες και με βίσματα,. Ήταν ένα απλό παιδί του Πολεμικού Ναυτικού που την καψούρα του και την γυναίκα της ζωής του την έκανε κομμάτι.

Δείτ ακόμη: Ημιλιπόθυμη η Ντορέττα στην είδηση του θανάτου του Παντελίδη…

Το λάθος με το τραγούδι για τα κατεχόμενα της Κύπρου, τον έκανε ράκος. Τα υβριστικά μηνύματα που γράφτηκαν σχεδόν παντού ,ακόμη και από επώνυμους καλλιτέχνες, τον τελείωσαν. Στο τελευταίο μάλιστα ποστάρισμα που έκανε στο Facebook στην τελευταία παράγραφο το γράφει και ο ίδιος: "Με πυκράνατε..."

1

Δείτε ακόμη: Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη – Μόλις έγινε η αναγνώριση από την οικογένειά του!
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τελευταία εξέλιξη! Η συνοδηγός του Παντελίδη έχει ελπίδες να ζήσει αλλά της ακρωτηριάσαν το χέρι!