Καρέ-καρέ η στιγμή που κατέρρευσε η μητέρα του Παντελή Παντελίδη!

Καρέ-καρέ η στιγμή που κατέρρευσε η μητέρα του Παντελή Παντελίδη!
Τι να πεις για μία μητέρα, που έχασε το παιδί της τόσο ξαφνικά και τόσο αναπάντεχα! Στις χθεσινές φωτογραφίες βλέπουμε έναν άνθρωπο, τραγική φιγούρα να υποβαστάζεται από φίλους και συγγενείς.

Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη κυριολεκτικά τσακίζει κόκαλα, ξεσκίζει καρδιές, προκαλεί αισθήματα ανάμεικτα... Θυμός, οργή, συμπόνια, κατανόηση. Όλοι όσοι είμασταν εχθές στο νοσοκομείο της Βούλας, ακούσαμε την σπαρακτική κραυγή της μάνας με το που μπήκε στο νοσοκομείο.. "Αχ Παντελάκο μου, αχ παιδί μου...". Σπάραξαν καρδιές στο Ασκληπιείο, γιατί κανένας δεν μπορεί να καταλάβει τον βαθύ πόνο μιας μάνας που χανει το καμάρι της!

385377

Σε λαϊκό προσκύνημα η σωρός του Παντελή Παντελίδη!

Ο Παντελής Παντελίδης είχε μια εξαιρετικά ιδιαίτερη σχέση με την μητέρα του. "Μάνα είσαι βουνό!", της έλεγε και το εννοούσε. Ήταν ο συμβουλάτοράς του, το στήριγμα του, ο φίλος και η μάνα του! Σήμερα, η γυναίκα αυτή έχει καταρρεύσει! Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Youweekly.gr, παραμένει από χθες σε κατάσταση σοκ! Δεν μπορεί να συνέλθει με τίποτα παρά την συμπαράσταση όλων των συγγενών και ιδιαιτέρως του συζύγου της.

385375385376385378385381

Δείτε ακόμη: Ραγίζει καρδιές: Το συγκλονιστικό μήνυμα του μικρού αδερφού του Παντελίδη που γονάτισε το facebook!