Ανατροπή! Η οικογένεια του Παντελίδη υποψιάζεται ότι το παιδί τους μπορεί να δολοφονήθηκε!

Ανατροπή! Η οικογένεια του Παντελίδη υποψιάζεται ότι το παιδί τους μπορεί να δολοφονήθηκε!
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη ζήτησε δικό της πραγματογνώμονα γιατί ευθέως υποψιάζεται δολιοφθορά. Η οικογένεια κατέθεσε στον εισαγγελέα αίτημα για να έχει δικό της πραγματογνώμονα επειδή θεωρεί ότι πρέπει, είτε να έχει υπάρξει δολιοφθορά στο αυτοκίνητο, είτε ότι κάποιος έριξε κάτι στο ποτό του Παντελή με αποτέλεσμα ο ίδιος να χάσει τον έλεγχο και να σκοτωθεί.

Σε λαϊκό προσκύνημα η σωρός του Παντελή Παντελίδη!

Ο ειδικός πραγματογνώμονας, σύμφωνα με το Youweekly.gr, θα εξετάσει τα πάντα και εξονυχιστικά! Θα πάρει τα πορίσματα της τροχαίας, θα εξεταστεί το αυτοκίνητο μέχρι και την τελευταία του βίδα, όπως επίσης θα γίνουν και ειδικές τοξικολογικές εξετάσεις για να ανιχνευθούν ουσίες, που μπορεί ο Παντελής να είχε καταναλώσει εν αγνοία του!

Τώρα, μέχρι και αυτή την στιγμή, κανένας δεν μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό από την έρευνα που κάνει η τροχαία καθώς δεν έχει παραληφθεί από κανέναν ενδιαφερόμενο, ούτε η δικογραφία, ούτε οι τυχόν ειδικές διώξεις που θα ασκηθούν. Πάντως εαν αυτές οι υποψίες τις οικογένειας επιβεβαιωθούν, γιατί προσέξτε πάντα μιλάμε για υποψίες και όχι για κάποιο δεδομένο ή κάποιο τεκμήριο, τότε πλέον θα μιλάμε για δολοφονία!

Δήλωση βόμβα από τον πραγματογνώμονα για το μοιραίο δυστύχημα: «Δεν έτρεχε ο Παντελίδης!»



Καρέ-καρέ η στιγμή που κατέρρευσε η μητέρα του Παντελή Παντελίδη!