Επίθεση από φίλους του Παντελή Παντελίδη στην Φαίη Σκορδά! Σοκαρισμένη η παρουσιάστρια...

Επίθεση από φίλους του Παντελή Παντελίδη στην Φαίη Σκορδά! Σοκαρισμένη η παρουσιάστρια...
Θύελλα αντιδράσεων είχε προκαλέσει η εμφάνιση του Παντελή Παντελίδη στην Κύπρο, όταν τραγούδησε στο κοινό για «μία γκόμενα που τριγυρνά στα Κατεχόμενα».

Αυτή παρομοίωση του τραγουδιστή έφτασε και στο τραπέζι της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, κάνοντας έξαλλη την Φαίη Σκορδά και τον Άρη Καβατζίκη! "Όλες αυτές οι κοπέλες που λες και όσοι πάνε στον Παντελίδη να επανεξετάσουν μετά από αυτό το απόσπασμα λίγο τα γούστα τους, σε τι σημείο βρίσκονται. Αποθεώνουμε το παιδί που πάει στην Κύπρο και λέει γκόμενα - κατεχόμενα!"

"Είναι αμόρφωτος..." . (Δείτε εδώ τι είχαν πει)

Τέτοιοι χαρακτηρισμοί, που δεν περίμεναν πως δεν θα είχαν την ευκαιρία να ζητήσουν συγγνώμη από τον καλλιτέχνη καθώς... 2 μέρες μετά ανακοινώθηκε ο άδικος χαμός του Παντελή! Η ειρωνία της υπόθεσης ποια είναι; Πως την ανακοίνωση του τροχαίου την έκανε η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της! Και δώστου στεναχώρια...

Έπειτα από όλο αυτό, δημοσιεύματα έλεγαν πως η μητέρα του Παντελή Παντελίδη φώναζε πάνω από τον τάφο του παιδιού της ότι..."φάγατε το παιδί μου καθάρματα" και εννοούσε την Φαίη Σκορδά, τον Καβατζίκη και τον Θεοφάνους (χωρίς εξακρίβωση στοιχείων και διασταύρωση) οι άνθρωποι αυτοί στοχοποιήθηκαν.

Οι εικόνες της τραγικής μάνας του Παντελίδη συγκλονίζουν το πανελλήνιο! (Φωτογραφίες – σοκ)

Τον μεγαλύτερο θυμό βέβαια τον έλαβε η Φαίη Σκορδά. Δέχτηκε τρομερή επίθεση από fans του τραγουδιστή μετά την κηδεία με απίστευτους υβριστικούς χαρακτηρισμούς, απειλές και πολλά άλλα... Όλο αυτό έφερε την παρουσιάστρια σε πολύ δύσκολη θέση και αναγκάστηκε να σβήσει και να μπλοκάρει αμέτρητους ανθρώπους από το προφίλ της στο Instagram! Όπως γράψαμε και χθες, η παρουσιάστρια ήταν ψυχολογικά ράκος, δεν μπορούσε να διαχειριστεί την επίθεση που μάλιστα θεωρούσε εντελώς άδικη!(Δείτε εδώ τι έκανε χθες η παρουσιάστρια) Σήμερα είναι κάπως καλύτερα και θα δούμε πως θα αντιδράσει με την ιστορία του θανάτου του Παντελή Παντελίδη μέσα από την εκπομπή της! Λες να έχουμε καμία απάντηση από εκεί;

Δείτε την απίστευτη επίθεση που δέχεται στα social media: