Δεν την έχουμε ξαναδεί έτσι! Η Φαίη Σκορδά καταρακωμένη στην εκπομπή της - Δεν μπορούσε να βγάλει λέξη!

Δεν την έχουμε ξαναδεί έτσι! Η Φαίη Σκορδά καταρακωμένη στην εκπομπή της - Δεν μπορούσε να βγάλει λέξη!
Συγκλονισμένο όλο το πανελλήνιο από τον χαμό του Παντελή Παντελίδη!

Λίγο πριν την δυσάρεστη είδηση η Φαίη Σκορδά είχε κατακρίνει τον τραγουδιστή για τους στίχους ένος τραγουδιού για τα κατεχόμενα! Μετά το άκουσμα του τροχαίου του άτυχου τραγουδιστή, έχει γίνει πανικός στα social media και συνεχώς κατηγορούν την παρουσιάστρια, χρησιμοποιώντας υβριστικά σχόλια για το πρόσωπο και την προσωπικότητα της! (Δείτε εδώ)

Μάλίστα η παρουσιάστρια αναγκάστηκε να κάνει τον λογαριασμό της στο instagram ιδιωτικό από δημόσιο, γιατί από την ημέρα που "έφυγε" από την ζωή ο Παντελής Παντελίδης, δεν προλάβαινε να σβήνει τα αρνητικά σχόλια! Η Φαίη είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, καθώς όλοι την κρίνουν άδικα, για τον χαμό αυτού του παιδιού και έχουν κινηθεί όλοι εναντίον της!

skorda 1

Σήμερα στην εκπομπή, εμφανίστηκε τόσο κομπλαρισμένη και συντετριμμένη που έκανε εντύπωση σε ολο το τηλεοπτικό της κοινό, καθώς δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ψυχολογικές εμφανίσεις! (Δείτε εδώ) Ο Γιώργος από την πλευρά του ευχήθηκε στην οικογένεια του Παντελή τα θερμά του συλλυπητήρια (Δείτε εδώ). Ως εκπομπή βέβαια, προτίμησαν να μην παίξουν καθόλου πλάνα από την κηδεία του Παντελίδη, για να μην προκαλέσουν αντιδράσεις και ξεσπάσουν πάλι σχόλια. Ο δε Άρης Καβατζίκης, ο οποίος είχε κατηγορηθεί κι εκείνος για τον θάνατο του τραγουδιστή, μόλις ο Γιώργος Λιάγκας ευχήθηκε στην οικογένεια του Παντελή, πέρασε σε άλλο θέμα για να ελαφρύνει το κλίμα!



Απίστευτες στιγμές συγκίνησης στον τάφο του Παντελή Παντελίδη – Βίντεο & Φωτογραφίες!