Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Στην ΓΑΔΑ ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη - Καταιγιστικές οι εξελίξεις λίγα μόνο 24ωρα μετά το τραγικό τροχαίο!

gada
News 23.02.2016 09:23

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις λίγα μόνο 24ωρα μετά τον τραγικό χαμό του Παντελή Παντελίδη σε τροχαίο στη Βουλιαγμένης. Χθες το βράδυ, στις 21:00, ο αδερφός του τραγουδιστή πέρασε την είσοδο της ΓΑΔΑ μαζί με τον δικηγόρο του Παντελή, Πέτρο Καϊμακάμη.

«Χθες το βράδυ κατατέθηκε μήνυση κατ' αγνώστου σε βαθμό κακουργήματος, από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, γιατί κάποιοι έχουν υποκλέψει τα στοιχεία των social media του τραγουδιστή. Το Facebook και το Instagram του Παντελή Παντελίδη από την μοιραία μέρα δεν ελέγχεται από την οικογένειά του, αλλά φαίνεται ότι κάποιος έχει υποκλέψει τους κωδικούς και το χειρίζεται εκείνος. Δεν γνωρίζουμε αν κάποιος έκλεψε το κινητό του Παντελή Παντελίδη μετά το τροχαίο και έχει πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα ή αν κάποιος έχει χακάρει τους κωδικούς του. Φαίνεται πως κάποιος έχει..."

Δείτε λεπτομέρειες στο βίντεο:


Δείτε ακόμη: Έκτακτο!!! Η Μυρσίνη Αρναούτη περνάει δύσκολες ώρες στην εντατική – Στον θώρακα το προβλημα!Δείτε ακόμη: Σπαρακτικό: Η σύντροφος του αδερφού του Παντελή Παντελίδη τον αποχαιρέτησε με μια φωτογραφία στο Facebook

Share