Αποκλειστικό! Η \"απάντηση\" της Φαίης Σκορδά για την επίθεση που δέχεται για τον Παντελή Παντελίδη!

Αποκλειστικό! Η \
Είναι γνωστό σε όλους πλέον ότι η Φαίη Σκορδά με την υπόθεση Παντελίδη έχει γίνει χίλια κομμάτια! Η παρουσιάστρια δεν έχει μετανιώσει μία αλλά 1.000.000 φορές για τις απρόσεκτες δηλώσεις που είχε κάνει μία μέρα πριν τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Είναι σίγουρο ότι αυτές οι δηλώσεις θα την στοιχειώνουν μία ολόκληρη ζωή.

Επίθεση από φίλους του Παντελή Παντελίδη στην Φαίη Σκορδά! Σοκαρισμένη η παρουσιάστρια…

Η παρουσιάστρια, για όσους την ξέρουν, είναι ένα εξαιρετικά ευαίσθητο άτομο, ευγενικό και εξαιρετικά σπάνια παίρνει μέρος σε συζητήσεις που έχουν ως στόχο ανθρώπους. Όλη αυτή η ιστορία με τους funs του Παντελή Παντελίδη, να της επιτήθεντε με τέτοιο τρόπο, την έχει τσακίζει. Η κοπέλα αναγκάστηκε μέχρι και το Instagram να κλειδώσει προκειμένου να αποφύγει τα σχόλια, που έφτασαν μέχρι και κατάρες να της ρίχνουν για την οικογένεια της. Το μοναδικό που ψέλλισε η Φαίη, ήταν χθες στην εκπομπή της "Καλό κουράγιο στην μάνα..", κάτι που ούτε καν ακούστηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες(Δείτε εδώ το απόσπασμα)!

Σήμερα λοιπόν, ήρθε η απάντηση της παρουσιάστριας, έμμεσα, από το στόμα χιλιάδων followers που την ακολουθούν εδώ και χρόνια στο twitter. Στην ιστοδελίδα λοιπόν που άνοιξαν κάποιοι, για να την απολύσει ο Κυριακού από τον Ant1,(Δείτε εδώ) απάντησα οι χιλιάδες φίλοι της Φαίης από το twitter, με μηνύματα αγάπης και στήριξης χωρίς το παραμικρο αρνητικό σχόλιο για τον Παντελίδη.

Δείτε παρακάτω τα σχόλια και την συμπαράσταση των followers της:

"Σ αγαπαμε τοσο πολυ #wewillalwayslovefayskorda ? @FclubFaySkorda"

"η πιο γλυκια..... #wewillalwayslovefayskorda ?"

"#wewillalwayslovefayskorda @fayskorda Παντα διπλα σου !!!!!!"

fai

fai 2

Δείτε ακόμη: Η συγκίνηση του Γιώργου Λιάγκα για τον Παντελή Παντελίδη, τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του και η αμηχανία της Σκορδά! (Video)



Δείτε ακόμη: Στην ΓΑΔΑ ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη – Καταιγιστικές οι εξελίξεις λίγα μόνο 24ωρα μετά το τραγικό τροχαίο!