Ένα παιδί για την Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη! Ο καρπός του μεγάλου έρωτά τους!

Ένα παιδί για την Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη! Ο καρπός του μεγάλου έρωτά τους!
Από τον Γιώργο Μπέζα.

Ερωτευμένοι και χωρίς το φόβο πια των παπαράτσι απόλαυσαν τη μεσημεριανή βόλτα τους στην γραφική Πλάκα, κοντά στο σπίτι τους, ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη. Το ζευγάρι διανύει ίσως μία από τις ομορφότερες περιόδους της κοινής του ζωής, αφού και οι δύο έχουν βρει το άλλο τους μισό!

305517

Η Σμαράγδα Καρύδη έκανε το μεγάλο βήμα: Ντύνεται νύφη!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τούς “τσάκωσε” σε χαλαρές στιγμές να χαίρονται τη χειμωνιάτικη λιακάδα και να απολαμβάνουν τον έρωτά τους, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Μάλιστα, φίλος τους εκμυστηρεύτηκε στο περιοδικό πως το τελευταίο διάστημα εκείνοι σκέφτονται πολύ σοβαρά την απόκτηση ενός παιδιού: “Η Σμαράγδα και ο Θοδωρής είναι πολύ ερωτευμένοι, παρόλα αυτά ένα παιδί θα ολοκλήρωνε την ευτυχία τους αφού και οι δύο φαίνεται πως το θέλουν πολύ”... Εκείνη παρόλο στο παρελθόν έδειχνε να μην την απασχολεί το θέμα γάμος και παιδί τώρα μέσα από κουβέντες της με κολλητούς φαίνεται πως ονειρεύεται να γίνει μανούλα και να χαρίσει στον αγαπημένο της ένα μωρό, καρπό του μεγάλου τους έρωτα.

305737Σμαράγδα Καρύδη: Τα μυστικά της για τέλειο κορμί – Μόνο στο youweekly.gr
Ο φύλακας-άγγελός της!
Ο Θοδωρής στα μάτια της αγαπημένης του είναι ο άντρας που την κάνει να νιώθει σιγουριά, που στέκεται δίπλα της στα δύσκολα και που στην αγκαλιά του αισθάνεται ασφάλεια κάνοντας όνειρα. Είναι ο φύλακας-άγγελός της, ο μέντοράς της, ο πιο δικός της άνθρωπος, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια... “Τον Θοδωρή τον αγαπώ είναι ο άνθρωπός μου”, είχε πει η ερωτευμένη Σμαράγδα που πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά της είναι στην καλύτερη φάση της ζωής της. Αυτή την περίοδο, μάλιστα, ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της παράστασης “Sweet Charity” που θα πραγματοποιηθεί στο “Βadminton” στις 16 Μαρτίου.

Περισσότερα στο You που κυκλοφορεί:

cover146

Δείτε ακόμη: Η δήλωση του Γιώργου Λιάγκα On air που έφερε σε δύσκολη θέση την Σκορδά! «Γιατί το είπες δημοσίως..;»



Δείτε ακομη: Η επίσημη επιστολή της γυναίκας του Γρηγόρη Αρναούτογλου στα ΜΜΕ!



Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Μας άνοιξε το νέο της «παλάτι» στο Καστρί!



Δείτε ακόμη: Η συγκίνηση του Σάκη Ρουβά στην πίστα – Ποιο τραγούδι αφιέρωσε στον Παντελή Παντελίδη;