Βουτσάς-Κατσαβού; Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους!

Βουτσάς-Κατσαβού; Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους!
Μια μέρα πριν ανέβουν τα σκαλιά του Δημαρχείου, ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού αποκάλυψαν σε συνέντευξή τους όλες τις λεπτομέριες του επικείμενου γάμου τους.

«Έχω μεγάλη χαρά. Έχω μια πολύ ζεστή, ερωτική σχέση με την Αλίκη, από την οποία βγαίνω πολύ κερδισμένος γιατί μικραίνω. Είναι πολύ ωραίο, λοιπόν, που αυτή η σχέση θα καταλήξει σε γάμο και δικαιολογημένα τώρα που θα παντρευτούμε θα μπορώ να την φωνάζω «Αλικ-ήβη Κατσα-βουτσά» γιατί θα πάρει το όνομά μου και θα μου προσφέρει την ήβη, δηλαδή τη νεότητα. Έχω παντρευτεί ήδη τρεις φορές και ελπίζω αυτός ο τέταρτος γάμος μου να είναι και ο τελευταίος. Εκτός πια αν μου πει ο Χάρος «κάτσε ακόμα καμιά 40ρια χρόνια» και ξαναπαντρευτώ στα 120» είπε ο Κώστας Βουτσάς στο Οκ.

Δείτε ακόμη: Κώστας Βουτσάς–Αλίκη Κατσαβού: Η συγκίνηση on air για την εγκυμοσύνη και η αποκάλυψη για το όνομα του μωρού!

H Αλίκη Κατσαβού πρόσθεσε: «Χρυσό τον έκανα ν’ αγοράσει ένα κοστούμι για τον γάμο. Εξάντλησα ότι επιχειρήματα μπόρεσα να σκεφτώ, αλλά δεν τα κατάφερα. Εκεί που έχασα ολοκληρωτικά το παιχνίδι ήτα όταν του είπα να φορέσει ροζ γραβάτα και ροζ τιράντες για να είναι ασορτί με το νυφικό μου. Έξαλλος έγινε. «Τι είμαι εγώ για να φορέσω ροζ τιράντες; Εγώ είμαι άντρας» με μάλωσε».

Τελικά, όπως αποκάλυψε ο Κώστας Βουτσάς , η Αλίκη διάλεξε ένα από τα κοστούμια του και η μητέρα της θα το προσαρμόσει πάνω του αφού είναι μοδίστρα.
Το ζευγάρι δεν έστειλε προσκλητήρια στους φίλους του, αλλά τους ενημέρωσε για τον γάμο με ένα μήνυμα στο κινητό τους, όπου θα το δείχνουν στην είσοδο για να περάσουν, ενώ θα τους προσφέρουν γλυκά από γνωστά ζαχαροπλαστεία.

Δείτε ακόμη: Ο Κώστας Βουτσάς έγινε παππούς για πρώτη φορά!

Δείτε ακόμη: Η ντροπιαστική δήλωση του Λιάγκα για Βουτσά – Κατσαβού: «Αν κάνουν παιδί θα μείνει γρήγορα ορφανό…» (Video)