Έκπληξη! Έγκυος η Kate Winslet - Η εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα στα Oscar! (Photos)

Έκπληξη! Έγκυος η Kate Winslet - Η εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα στα Oscar! (Photos)
O φακός «συνέλαβε» την Kate Winslet να ανακοινώνει κάτι ιδιαίτερα ευχάριστο στις δύο συναδέλφους της και οι εικασίες δίνουν και παίρνουν

Μερικές φορές, οι φωτογράφοι στις απονομές βραβείων του Χόλιγουντ καταφέρνουν να «αιχμαλωτίσουν» προσωπικές στιγμές των σταρ, όταν οι ίδιοι δεν έχουν ιδέα ότι τους τραβάνε.

Μια τέτοια στιγμή φαίνεται πως απαθανάτισε και ο φακός ενός ρεπόρτερ στα Όσκαρ, ο οποίος κατέγραψε την 40χρονη Kate Winslet να μοιράζεται μερικά πολύ ευχάριστα νέα με τις δύο διάσημες συναδέλφους της, την 46χρονη Kate Blanchett και την 26χρονη Brie Larson.

k1]

Ποια ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα όταν πήρε το Οscar ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο;

Αν και κάποιος θα μπορούσε να πει ότι οι τρεις γυναίκες είναι απλώς ενθουσιασμένες λόγω της μεγάλης βραδιάς, μια προσεκτική ματιά στις φωτογραφίες αποκαλύπτει, σύμφωνα με το protothema, ότι οι όμορφες ηθοποιοί συζητάνε κάτι πολύ ευχάριστο, το οποίο τους έχει μόλις ανακοινώσει η Winslet. Δεδομένου δε ότι, μετά την «ανακοίνωση» η Blanchett ακουμπά το χέρι της στιγμιαία στην κοιλιά της Kate, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υπέθεσαν ότι η όμορφη ηθοποιός μόλις είπε στις φίλες της ότι περιμένει το τέταρτο παιδί της.

k2

Μία πηγή από τον στενό κύκλο της σταρ είπε στην Daily Mail ότι η Winslet δεν είναι έγκυος και ότι οι δύο συνάδελφοί της ήθελαν απλώς να αγγίξουν το μοναδικό ύφασμα της τουαλέτας της. Βέβαια οι δύσπιστοι επιμένουν πως η χειρονομία δεν είναι και τόσο τυχαία, όμως, όπως ισχύει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις... ο χρόνος θα δείξει.

Δείτε ακόμη: Kate Winslet: «Ανέβασε» στο facebook τις ρυτίδες της στη «μάχη» κατά του bullying



Δείτε ακόμη: Ποιός έκανε ρεζίλι την Kate Winslet;!



Δείτε ακόμη: Μια μεγάλη αλήθεια για τον Τιτανικό μετά από χρόνια: Η Kate Winslet σοκάρει με την αποκάλυψή της!