Έριξε βόμβα η Στεφανίδου: «Θα ήθελα ένα ακόμη…» - Η μεγάλη αποκάλυψη της Τατιάνας!

Έριξε βόμβα η Στεφανίδου: «Θα ήθελα ένα ακόμη…» - Η μεγάλη αποκάλυψη της Τατιάνας!
ΤΗΣ ΤΖΕΝΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗ/ Περιοδικό YES

Έριξε τη βόμβα της! Η επίσκεψη του πελαργού είναι κάτι που κάνει την Τατιάνα Στεφανίδου να ακτινοβολεί. Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσε η παρουσιάστρια σε συνεργάτες και τηλεθεατές πριν μερικές μέρες, όταν με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε ανοιχτά για την... τρίτη εγκυμοσύνη της.

Έχοντας ως καλεσμένη στο “T@tiana Live” την Μαρία Σολωμού και ρωτώντας την αν θέλει, δέκα χρόνια σχεδόν μετά τη γέννηση του γιου της, να του χαρίσει ένα αδελφάκι, η “Τάτι” προέβη σε αποκαλύψεις. Με άκρως εξομολογητική διάθεση παραδέχτηκε πως η ιδέα ενός τρίτου παιδιού είναι κάτι που τριγυρνά έντονα μες στο μυαλό της. Όπως ξεκαθάρισε, μια από τις μεγαλύτερες επιθυμίες της είναι να αποκτούσε ένα τρίτο παιδί, κάτι που θα ολοκλήρωνε απόλυτα την ευτυχία της.

Δείτε ακόμη: Δείτε την υπερπαραγωγή τούρτα γενεθλίων της κόρης της Τατιάνας Στεφανίδου! Από που είναι εμπνευσμένη;

“Θα ήθελα ένα ακόμη παιδάκι. Θα το ήθελα πραγματικά”, ανέφερε χαρακτηριστικά στην ηθοποιό, ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους πάντες. Ενώ, όταν η Σολωμού της είπε πως θεωρεί “βουνό” να γίνει ξανά μαμά σε αυτή την ηλικία, περνώντας από την αρχή όσα έζησε με τον γιο της, η “Τάτι” κάθε άλλο παρά συμφώνησε μαζί της. Χωρίς να κρύβει τη λαχτάρα της, ανέφερε πως τα μωρουδιακά γέλια δεν συγκρίνονται με τίποτα στον κόσμο, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να αποκτά κανείς παιδί σε ώριμη ηλικία. Θεωρεί πως μετά τα σαράντα, το ζευγάρι είναι πιο συνειδητοποιημένο στην απόκτηση ενός παιδιού και με την εμπειρία που έχει, είναι ικανό να αποφύγει τυχόν λάθη. Μάλιστα όταν την επόμενη μέρα είχε καλεσμένο τον Κώστα Βουτσά, ο οποίος θα γίνει μπαμπάς στα 85 του, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της, καθιστώντας σαφές σε όλους πως αυτό είναι που του χάρισε έξτρα χρόνια ζωής.

“Ένα μωρό κρατά ζωντάνο το γάμο”

Τελευταία φαίνεται πως έχει ξυπνήσει έντονα η επιθυμία της να γίνει ξανά μαμά, αφού...

Διαβάστε τη συνέχεια στο athensmagazine.gr

Δείτε ακόμη: Οι φωτογραφίες που θέλει να ξεχάσει η Τατιάνα Στεφανίδου: Δείτε την χωρίς ίχνος μακιγιάζ και θα τρομάξετε…